På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

EL/VVS-konstruktör med intresse för CAD till Tysklinds, Tyresö

Arbetar du idag som konstruktör inom EL eller VVS och har ett stort intresse för CAD och tillhörande programvaror? Är du redo för nästa utmaning, där du får möjlighet att fördjupa dig ytterligare inom tekniken? Vill du arbeta i ett dynamiskt företag som präglas av korta beslutsvägar, en mycket trivsam stämning och i en roll där du får ta ett stort ansvar? Då kan detta vara rollen för dig!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill vidareutveckla dig i rollen som konstruktör och ta ett helhetsansvar för CAD och övrig IT på Tysklinds. I rollen kommer ungefär hälften av din tid ägnas åt att ansvara för löpande support och användarstöd till de anställda i AutoCAD, MagiCAD samt på längre sikt också Revit. Du blir den interna Superusern som kan stötta verksamheten i det dagliga arbetet både vad gäller metodik- såsom programfrågor. Resterande arbetstid kommer du att arbeta med konstruktion inom EL/VVS, detta beroende på vilken inriktning du har sedan tidigare. Tysklinds har idag verksamhet inom både VVS och EL- konstruktion vilket också innebär att du kommer att verka i en både bred och spännande miljö.

I rollen ingår:

  • Stötta konstruktörer i projektspecifika frågor
  • Utveckla det interna CAD-arbetet och genom omvärldsbevakning säkerställa att Tysklinds ligger i framkant både avseende teknik och system.
  • Ta fram ritningsdefinitionsfiler utifrån kundkrav och ansvara för övergripande modellsamordning
  • Föreslå förändringar och också driva igenom dessa
  • Licenshantering
  • EL/VVS-konstruktion

På Tysklinds blir du del en välkomnande och trevlig företagskultur i en platt organisation med korta beslutsvägar. Utöver trevliga kollegor erbjuds du både goda anställningsvillkor och en trygg anställning på Sveriges äldsta VVS-konsultbolag som också två år i rad blivit utsedda till årets VA-superföretag i Tyresö. Tjänsten är placerad i Tysklinds trevliga lokaler i centrala Tyresö.

Är det här du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som konstruktör inom EL och-/eller VVS där du dagligen arbetat i AutoCAD och MagiCAD. Du har mycket goda kunskaper i dessa båda, har du dessutom arbetat med Revit är det ett stort plus. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik och IT och att du därmed på sikt också kan ta dig an och ansvara för administration kring IT-relaterade problem internt.

Du har troligen någon form av utbildning inom aktuellt område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper vilka också kommer att vara avgörande för att bli framgångsrik i denna tjänst. Vi söker dig som trivs i en roll där du kommer att ha många kontaktytor och där du får ta ett stort ansvar för att driva arbetet framåt. Du har en mycket god struktur i ditt arbete och är en kreativ problemlösare som också är ansvarstagande. Med stor entusiasm tar du dig an och utvecklar din yrkesroll.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar företaget med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Katarina Norberg på 0812050424 eller Rikard Sunnerskog på 0812050428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: MagiCAD, Revit, AutoCAD, VVS, EL, Konstruktör, Projektering, Samordning, koordinator

Om företaget
Tysklinds i Stockholm AB är Sveriges äldsta VVS-konsultbolag och startades 1922. Bolaget är privatägt och har drivits inom samma familj sedan 1970-talet. Tysklinds El-konsult startades 1989 och är ett helägt dotterbolag till Tysklinds. I dagsläget arbetar drygt 20 personer här och målsättningen från ledningen är expansion.

Kontaktperson Katarina Norberg 08-120 50 424
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform Tillsvidare Placeringsort TYRESÖ
Om företaget
Tysklinds i Stockholm AB är Sveriges äldsta VVS-konsultbolag och startades 1922. Bolaget är privatägt och har drivits inom samma familj sedan 1970-talet. Tysklinds El-konsult startades 1989 och är ett helägt dotterbolag till Tysklinds. I dagsläget arbetar drygt 20 personer här och målsättningen från ledningen är expansion.

EL/VVS-konstruktör med intresse för CAD till Tysklinds, Tyresö

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}