Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Projektledare Trädgård/Markförvaltare till Einar Mattsson, Stockholm

Är du omtänksam, framåt, engagerad och har genuint intresse för gröna miljöer i kombination med tidigare erfarenhet från anläggningsarbete och/eller skötsel och underhåll av utemiljö/trädgård? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som projektledare trädgård/markförvaltare kommer du främst att fokusera på vidareutveckling av vårt bestånd i Hjulsta. Du har det övergripande ansvaret för att säkerställa uppföljning och kvalitetssäkring av skötsel vad gäller utomhusmiljöer samtidigt som du löpande arbetar med att utveckla området genom att driva olika projekt såsom exempelvis trädplantering och lekplatsrenoveringar. Tjänsten har ett operativt fokus där det är viktigt att du trivs med att vara ute på plats och skapa relationer. B-körkort är ett krav.

Din profil

För att bli framgångsrik i denna roll vill vi att du har några års erfarenhet från en liknande tjänst där du arbetat med planering, skötsel och underhåll av utemiljö/trädgård. Kanske arbetar du idag hos en fastighetsägare, på entreprenadsidan eller liknande och ser detta som ett nästa steg i din karriär. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från samarbetet med underentreprenörer i skötsel och anläggning. Förutom ett stort intresse för växter och det gröna tror vi också att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom för tjänsten relevant område.

Vi söker dig som motiveras av att arbeta i en roll med stort ansvar och där det finns möjlighet att både påverka och utvecklas. Du har stort engagemang, goda sociala egenskaper och en förmåga att driva dina uppgifter framåt. Vidare trivs du i en roll med många kontaktytor där det är lika viktigt att skapa långsiktiga samarbeten som det är att säkerställa efterlevnad av ingångna avtal.

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. Vi förvaltar drygt 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 63 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm.

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm.

Om företaget
Om företaget

Projektledare Trädgård/Markförvaltare till Einar Mattsson, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}