På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Systemspecialist Integration & RPA till Bravida

Har du ett intresse av att arbeta med integration och procesautomatisering (RPA)? Trivs du i en stimulerande miljö med många kontaktytor? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du får ett ansvar för utveckling och förvaltning av processer på en RPA-plattform samt driva integrationer mellan våra koncerngemensamma system och kunder. Här blir du en viktig del i Bravidas pågående digitaliseringsresa och du har möjlighet att göra stor skillnad i utveckling av affärsprocesserna i ett stabilt börsnoterat bolag med stark tillväxt.

Om tjänsten

Bravida ökar nu sina digitala satsningar med en tydlig strategi för de förändringsinitiativ som de önskar driva framöver. Detta innebär en spännande transformationsresa där du som Systemspecialist inom Integration & RPA bidrar med att aktivt genomföra uppsättningen av nya integrationer samt driva arbetet med ett genomtänkt informationsutbyte mellan system som underlättar vardagen för Bravidas medarbetare och kunder.

Som Systemspecialist Integration & RPA ansvarar du för att driva utvecklingen, strukturera och bygga upp Integration/RPA-området självständigt och ibland tillsammans med externa partners. Det är en ny roll inom Digital Development som innebär ett nära samarbete med digitala affärsutvecklare och systemansvariga inom Business Systems.

I rollen som Systemspecialist Integration & RPA kommer du att:

  • Ansvara för förvaltning och utveckling av processer på RPA-plattformen
  • Genomföra uppsättning av nya integrationer exempelvis via API
  • Utarbeta lösningsförslag, förstudier och genomdriva förbättringar avseende integrationer
  • Medverka till processdokumentation eller dokumentation av integrationsgränssnitt
  • Medverka och vara förslagsdrivande där behov och förbättringspotential föreligger

Du blir en del av teamet Digital Business Development inom Digital Development och du kommer att rapportera till Chef för Digital affärsutveckling. Tjänsten är placerad på Bravidas trevliga och helt nyrenoverade huvudkontor vid Telefonplan.

Utvecklingsmöjligheter

Du erbjuds möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom Integration och RPA och tillsammans med intressenter utarbeta kunskapsutmanande lösningar som skapar värde för Bravida och dig som medarbetare.

Rollen erbjuder både långsiktig fördjupning och breddning till andra delar inom Digital Development där det också finns möjlighet att se en helhet och över tid utveckla en god förståelse för Bravidas affär och avdelningar samt andra närliggande digitala satsningar.

Du hamnar i en kunskapsdelande atmosfär tillsammans med fler systemspecialister inom andra områden med möjlighet till stort eget ansvar och möjlighet att påverka din arbetsvardag samt vilken riktning din framtid ska ta.

Är det här du?

Vi söker dig som har ett stort intresse och dokumenterad erfarenhet av integrationer och automatisering av administrativa processer. Vi ser att du har praktisk erfarenhet av systemutveckling och applikationsförvaltning. Vidare har du gedigen kompetens av att bygga integrationer mot API, djupgående SQL-kompetens samt erfarenhet av avancerad databearbetning i Excel. Meriterande är kunskaper inom MS Biztalk, Stream Serve, Blue Prism och/eller UiPath och vi ser gärna att du har du en eftergymnasial utbildning inom området IT eller teknik. Du uttrycker du dig väl i antingen svenska/danska/norska samt engelska i både tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som drivs och motiveras av eget ansvar och trivs i en kunskapsdelande och lösningsorienterad roll. Vi hoppas hitta dig som har ett noggrant och strukturerat arbetssätt och som trivs med att arbeta gentemot flera kontaktytor. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en person som är förslagsdrivande, initiativtagande, positiv och kommunikativ.

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av service- och installationstjänster i Norden, med fler än 11 700 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på ett 170-tal orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av service- och installationstjänster i Norden, med fler än 11 700 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på ett 170-tal orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Systemspecialist Integration & RPA till Bravida

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}