På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Senior Projektledare Business Transformation till Bravida

Har du erfarenhet av att driva koncerngemensamma initiativ/projekt? Har du även intresse och erfarenhet av förändringsledning? Trivs du i en stimulerande miljö med högt tempo och många kontaktytor? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du tillsammans med engagerade kollegor får bidra till både det operativa och strategiska arbetet med fokus på att driva förändringsledning i ett börsnoterat bolag som växer.

Om tjänsten

Bravida är just nu inne i en tillväxtfas där de satsar inom ett flertal områden i organisationen. Genom en spännande förändringsresa har de en tydlig strategi för de gruppgemensamma initiativ som de önskar driva framöver med stort fokus inom digitalisering och IT. För att kunna uppnå deras önskade vision och målbild, söker de nu en erfaren projektledare som ansvarar för att hålla ihop och driva prioriterade och övergripande initiativ för koncernstaben och deras divisioner.

Som projektledare tillhör du organisationen Business Technology som består av fyra avdelningarna; Initiative Management Office Business Transformation (IMO BT), Digital Development, IT och Enterprise Architecture.

Som en del av IMO BT arbetar du aktivt tillsammans med kollegor för att leverera starka kunderbjudanden samt med att förbättra och effektivisera Bravidas arbetssätt, processer, initiativportfölj och effekthemtagning i deras initiativ. Du har en viktig roll i att agera huvudprojektledare där du driver initiativ från olika delar av koncernen med målbilden att säkerställa en framgångsrik förflyttning och möjlighet till väntad effekthemtagning. Vidare bidrar du med din expertis för att tillsammans med teamet utveckla IMO BTs way of working inom förändringsledning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

 • Identifiera, konkretisera och beskriva verksamhetens behov av utveckling och förändring tillsammans med utsedda team och andra specialister
 • Genomföra analyser och utredningar i form av förstudier, business case, kravspecifikation samt framställning av beslutsunderlag
 • Presentera beslutsunderlag såväl muntligt som skriftligt
 • Driva förändringsledning i ett eller flera initiativ
 • Verka för framgångsrika leveranser i initiativ och säkerställa god möjlighet till effekthemtagning efter leverans

Då rollen är en utökning av teamet som är under uppbyggnad, innebär det att du får möjlighet att tillsammans med drivna kollegor påverka och bidra med idéer kring hur ni ska bedriva strukturerad förändringsledning på bästa framgångsrika sätt.

Tjänsten är placerad på Bravidas trevliga huvudkontor vid Telefonplan och du rapporterar till Head of IMO BT. Vissa resor inom Norden kan förekomma i rollen.

Är det här du?

Vi söker dig som har:

 • Ett flertal års erfarenhet av att driva större initiativ/projekt, gärna på koncernnivå
 • God erfarenhet och förmåga att applicera olika metoder och arbetssätt för verksamhets- och processutveckling
 • Erfarenhet av förändringsledning i större initiativ/projekt
 • God vana av att presentera och vara föredragande i beslutande forum på olika nivåer
 • Akademisk examen inom ekonomi, IT eller teknik
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som snabbt sätter sig in i komplexa frågor, analyserar dem utifrån flera perspektiv och arbetar med lösningar utifrån en helhetssyn. Vidare tar du initiativ, driver dem vidare och uppnår resultat. Du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Då rollen innebär många kontaktytor trivs du med att samarbeta med andra samt att leda och engagera dina kollegor. Du bidrar gärna med nya idéer och du vågar ta egna beslut. För att trivas i rollen är du en person som motiveras av att leda andra i förändringsinitiativ som bidrar till hela företagets utveckling och framgång. Positiv, affärsmässig och prestigelös, är andra egenskaper som IMO BT teamet värderar högt.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Sökord:Initiativledare, ”Change Management”, Change, förändringsledning, projektledning, projektledare

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se


Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Senior Projektledare Business Transformation till Bravida

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}