På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Uthyrare till Vasakronan, Malmö

Är du en uthyrare som älskar Malmö och som vill och vågar tänka nytt? Då är det här en roll för dig!

Som uthyrare på Vasakronan blir du del av en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande. Våra värderingar är enkla och fast förankrade i vår kultur. Vi tror på öppenhet, glädje, att få saker gjorda på ett schysst och ärligt sätt och vi tar ansvar för helheten. Att Vasakronans avkastning går till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett stort plus. Du blir också del av ett bolag som har väldigt höga ambitioner oavsett om det gäller teknik, service, ledarskap eller hållbarhetsfrågor. Läs gärna mer om oss här.

För dig som vill arbeta affärsnära, sälja lösningar och addera värde

Varje dag hittar ett par företag en ny kontors- eller butikslösning någonstans i våra fastigheter, och vi har sedan länge jobbat för att sprida kunskap om hur arbetsplatsen kan stödja ett allt mer digitaliserat och flexibelt arbetssätt. Vi pratar därför inte om att vi säljer lokaler, vi säljer lösningar. Lösningar som är mycket bättre än vad många hade kunnat komma på. För vår målsättning är att alltid addera värde. Rollen som uthyrare med fokus på kontor är en fantastisk möjlighet för dig som vill ta ett helhetsansvar för hela uthyrningsresan, från identifiering av presumtiva kunder via analys, strategi, marknadsföring, rådgivning och identifiering av lämpliga lokalalternativ fram till avslut.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är planering och genomförande av visningar, införsäljnings-diskussioner, offertframtagning och genomförande av förhandlingar. Du kommer även arbeta med marknadsbearbetning med målet att sikta rätt i marknadskommunikationen. Det här är rollen för dig som trivs med att få ett stort mandat och drivs av att hitta lösningar som skapar värde både för kunden och för Vasakronan. Du ser också fram emot att bli del av ett kunnigt team som jobbar proaktivt och drivs av att identifiera den bästa affären. Allt detta i underbara innovativa och vackra Malmö! Kolla in härom du är nyfiken på våra lokaler som är lediga just nu.

Utveckla och utvecklas med oss

Vi ser att du har relevant högskoleutbildning. Du har några års erfarenhet från en liknande roll, har koll på hur en bra arbetsplats kan utformas. Vidare är du trygg i att vägleda kunderna genom att komma med konkreta råd och inspiration. Du har kunskap inom fastighetsekonomi och ditt arbete kännetecknas av ett strategiskt affärstänk, driv och engagemang.

Som person är du nyfiken, tänker helhet och trivs bäst i en organisation där du förväntas tänka nytt, kan påverka och där beslutsvägarna är korta. Du har en naturlig fallenhet för att bygga externa kundrelationer och interna nätverk och är skicklig på att kommunicera och presentera dina idéer på ett förtroendeingivande sätt. Eftersom vi inom Vasakronan är generösa med att dela med oss av kunskaper, erfarenheter och information är det också viktigt att du gillar att samarbeta och att du stöttar dina kollegor så vi uppnår våra affärsmål.

Sökord: Leasing manager, uthyrare, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling

Om företaget

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 170 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se

Om företaget

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 170 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se

Uthyrare till Vasakronan, Malmö

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}