På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Systemansvarig HRM till Bravida

Har du ett intresse av att arbeta med att skapa smarta informationsflöden och optimering av processer i HR-system? Trivs du i en stimulerande miljö med högt tempo och många kontaktytor? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du självständigt och tillsammans med HR och verksamheten får bidra till arbetet med processutveckling och digitalisering i ett stabilt börsnoterat bolag med stark tillväxt.

Om tjänsten

Bravida ökar sina digitala satsningar med en tydlig strategi för de förändringsinitiativ som de önskar driva framöver. Detta innebär en spännande transformationsresa där du i rollen som Systemansvarig för HRM kommer att vara ansvarig för förvaltning och utveckling inom befintligt HRM-system.

Som Systemansvarig HRM kommer du att driva arbetet framåt med datahantering och processutveckling i nära samarbete med Bravidas HR-organisation.

I rollen som Systemansvarig HRM kommer du att:

  • Ansvara för framtagning, förvaltning och utveckling av applikationer inom HR
  • Driva processråd inom HR för utveckling, prioritering och förankring av digitala förbättringsförslag
  • Leda workshops för att utarbeta och förankra lösningsförslag/uppsättning i samarbete med Bravidas produktionsavdelningar
  • Driva och ansvara för systemuppsättning och masterdatahantering med tillhörande integrationer
  • Koordinera och driva intern support tillsammans med HR-partners samt agera 3-Level support med systemleverantörer
  • Utbilda och påvisa fördelarna i aktuellt processtöd som förenklar vardagen för Bravidas medarbetare

Detta är en ny roll som kommer att bli en del av teamet Business Systems inom Digital Development och rapportera till Head of Digital Development. Tjänsten är placerad på Bravidas trevliga och helt nyrenoverade huvudkontor vid Telefonplan.

Utvecklingsmöjligheter

Du erbjuds möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom Bravidas HRM-system och koncernapplikationer inom HR-området och tillsammans med intressenter utarbeta nytänkande lösningar som utvecklar Bravida och dig som medarbetare. Rollen erbjuder både långsiktig fördjupning och breddning till andra delar inom Digital Development. Det finns också möjlighet att se en helhet och över tid utveckla en god förståelse för Bravidas affär och avdelningar samt andra närliggande digitala satsningar.

Du hamnar i en kunskapsdelande atmosfär tillsammans med flera systemspecialister inom andra områden med möjlighet till stort eget ansvar och att påverka din arbetsvardag samt vilken riktning din framtid ska ta.

Är det här du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för system och erfarenhet av processutveckling inom HR- och HRM-området. För att vara framgångsrik i rollen så ser vi att du har god förmåga att självständigt sätta dig in i komplexa lösningar och systemtekniska frågor som kan innebära databearbetning och analys. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av applikationsförvaltning, change management och har god kännedom om masterdatahantering och integrationsutveckling.

Vidare har du ett brinnande intresse för BI/analys och uppsättning av komplexa applikationer och att utveckla processer. Det är meriterande med kunskaper i HRM-systemet CatalystOne och API-integrationer. Vidare har du en akademisk examen inom IT, teknik, Ekonomi eller Industriell ekonomi. Du uttrycker dig väl i antingen svenska/danska/norska samt engelska i både tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som drivs och motiveras av eget ansvar där du har en tydlig struktur i ditt arbete och att knyta nya kontakter. Vi hoppas hitta dig som har en stark pedagogisk och analytisk förmåga. För att trivas i rollen ser vi att du är en kommunikativ person som kan vara inlyssnande och övertygande vid utbildning och utveckling av användares kunskaper i systemet. Då rollen innebär att agera internt kunskapsstöd tillsammans med HR-partners ser vi att du trivs i en miljö med många kontaktytor. Positiv, lösningsorienterad och flexibel är andra egenskaper som Bravida värderar högt.

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av service- och installationstjänster i Norden, med fler än 11 700 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på ett 170-tal orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av service- och installationstjänster i Norden, med fler än 11 700 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på ett 170-tal orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Systemansvarig HRM till Bravida

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}