På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Uppdragsledare El till Tysklinds

Har du erfarenhet av elinstallations-projekt? Tycker du att samarbete är avgörande för framgång? Motiveras du av korta beslutsvägar och kompetenta kollegor? Då kan rollen som Uppdragsledare hos Tysklinds vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänsten

Som uppdragsledare el ansvarar du för att driva el-projekt från kundkontakt till levererat projekt. Du arbetsleder en grupp om tre till fyra el-konstruktörer som du stöttar i projektets framdrift. Du bygger goda relationer med kunderna som finns i både offentlig och privat sektor.

Tysklinds erbjuder kvalitativa El- och VVS-tekniska konstruktioner för alla typer av byggnader med den senaste teknologin vilket innebär att du kommer att verka i en bred och spännande miljö där samarbete mellan disciplinerna är lika självklart som att erbjuda kunderna en komplett lösning. Du får möjligheten att verka i en organisation som alltid bjuder på nya utmaningar och ny utveckling.

I din roll kommer dina arbetsuppgifter främst handla om:

  • Leda och driva projekt
  • Arbetsledning
  • Bistå i rekrytering
  • Merförsäljning och kundbearbetning
  • Offert och avtals-hantering
  • Tids- och fakturarapportering

På Tysklinds blir du del en välkomnande och trevlig företagskultur i en platt organisation med korta beslutsvägar. Utöver trevliga kollegor erbjuds du både goda anställningsvillkor och en trygg anställning på Sveriges äldsta VVS-konsultbolag som också två år i rad blivit utsedda till årets VA-superföretag i Tyresö. Tjänsten är placerad i centrala Tyresö och du rapporterar till vice VD Tysklinds El.

Är det här du?

Vi söker dig som har erfarenhet som elektriker eller el-installatör och av att självständigt ha drivit elinstallations-projekt. Vi tror att du har erfarenhet av att bygga nätverk och förtroendefulla relationer till kunder, samt att du är positivt till att bedriva mer- och nyförsäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av CAD eller Revit. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning och konsult-sidan samt har en relevant utbildning inom el.

Du behärskar det svenska språket och har som minst grundläggande kunskaper i det engelska språket. Du har även körkort B.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper vilka också kommer att vara avgörande för att bli framgångsrik i denna tjänst. Vi söker dig som trivs i en roll där du kommer att ha många kontaktytor och där du får ta ett stort ansvar för att driva arbetet framåt. Du har en mycket god struktur i ditt arbete, är en problemlösare, ansvarstagande och trivs i företag som premierar samarbete.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar företaget med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 073 55 88 923 eller Kamilla Envall på 073 55 88 932 Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: ledande montör, lagbas, projektledare, handläggare, teknik, installation, lågspänning, högspänning, elnät, elkraft, svagström, starkström

Om företaget
Om Tysklinds

Tysklinds i Stockholm AB är Sveriges äldsta VVS-konsultbolag och startades 1922. Bolaget är privatägt och har drivits inom samma familj sedan 1970-talet. Tysklinds El-konsult startades 1989 och är ett helägt dotterbolag till Tysklinds. I dagsläget arbetar drygt 20 personer här och målsättningen från ledningen är expansion.

Kontaktperson Louisa Torstensson 468-12050423
Tjänstens omfattning Anställningsform Tillsvidare Placeringsort TYRESÖ
Om företaget
Om Tysklinds

Tysklinds i Stockholm AB är Sveriges äldsta VVS-konsultbolag och startades 1922. Bolaget är privatägt och har drivits inom samma familj sedan 1970-talet. Tysklinds El-konsult startades 1989 och är ett helägt dotterbolag till Tysklinds. I dagsläget arbetar drygt 20 personer här och målsättningen från ledningen är expansion.

Uppdragsledare El till Tysklinds

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}