På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Projektledare ombyggnad till HSB Södertörn, Stockholm

Delar du vår passion för att skapa framtidens hållbara boenden? Vill du verka i en idéburen organisation i ett företag som engagerar? HSB Södertörn står inför ett nytt kapitel där vi utvecklar, vi växer och är mitt uppe i en digitaliseringsresa. Om du känner igen dig i det här kanske just du är våran nästa lagspelare! Läs vidare och ansök idag!

Om tjänsten

Som projektledare hos oss driver du självständigt projektledningsuppdrag avseende renoverings, ombyggnads och tillbyggnads projekt från ax till limpa. Din viktigaste uppgift är att på ett målinriktat och rådgivande sätt hjälpa kunden till den bästa lösningen avseende såväl kvalité som ekonomi. Med ditt stora engagemang för uppgiften och pedagogiska skicklighet förväntas du ge råd och skapa förutsättningarna för fortsatt samarbete med kunden. Du samarbetar tätt med dina kollegor inom avdelningen, våra förvaltare och ekonomer och framförallt med våra kunder.

Arbetet utgår från vårat huvudkontor i Huddinge. Vi sitter i moderna och fräscha lokaler i en trivsam miljö med närhet till kommunikationer. Du rapporterar till verksamhetschefen för Fastighetsutveckling.

I ditt ansvar ingår bl a:

  • produktionsansvar och ekonomiskt ansvar för byggprojektet från start till färdigställande
  • ansvar för att genomförande av projektet sker enligt HSB:s projektprocess
  • att genomföra förfrågan, förhandling och upphandling av entreprenader
  • att självständigt upprätta och behålla relationer med entreprenörer, kommuner och andra intressenter
  • ansvar för rapportering av projektstatus och måluppfyllelse

Är det här du?

För att trivas och komma till din rätt i denna roliga och viktiga roll ser vi det som nödvändigt att du har förståelse för och minst 4-10 års erfarenhet av, att driva projektledningsuppdrag inom ombyggnationer av bostäder. Dessutom behöver du ha goda kunskaper om byggprocessen från ide till slutgarantibesiktningen. Du har goda kunskaper i entreprenadjuridiken ABT 06 och AB 04 samt ABK 09. Har du erfarenhet av cad-progammet Bluebeam är det ett extra plus. Du har ett genuint intresse för utveckling av bostäder och goda livsmiljöer och är van att leda flera projekt parallellt med en mycket god förståelse för hela processen från förstudie till överlämning. Du uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift.

Som person är du trygg och stabil i såväl din projektledningskompetens som i dig själv som person. Vi ser också att du behöver ha ett affärsmässigt och kundorienterat förhållningssätt, du är med andra ord en stjärna på att skapa goda relationer som gynnar affären. Du besitter goda ledaregenskaper och är en naturlig lagspelare. Struktur, målmedvetenhet och tålamod är tre andra viktiga egenskaper som krävs för att axla rollen på ett framgångsrikt sätt.

Vi erbjuder dig

Vi ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete. Vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden.

HSB är en rikstäckande organisation där våra värderingar knyter samman hur vi förhåller oss. Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket vi sammanfattar till förkortningen ETHOS. Tillsammans ska dessa ledord bidra till stolthet över yrkesidentiteten och över HSB Södertörn som organisation men framförallt ska det visas i handling och förhållningssätt. I våra kontakter med kunder och blivande kunder ska vi förmedla en positiv inställning och ta hand om varje uppgift med engagemang och professionalism – de ska känna sig välkomna, sedda och lyssnade på.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar HSB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Katarina Norberg på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: byggprojektledare, bostäder, bostad, bygg, projektledning

Om företaget
HSB Södertörn är idédrivet och medlemsägt. Vi är en av 26 regionföreningar i landet. Vi bedriver verksamhet i fyra kommuner; Huddinge, Botkyrka, Nynäshamn och Gotland. HSB Södertörn har nästan 23 000 medlemmar och vår förvaltning berör 14 300 lägenheter. Vi bygger bostäder samt erbjuder kvalificerade förvaltningstjänster i samtliga kommuner. På HSB Södertörn jobbar drygt 100 nyfikna och serviceinriktade personer.

Kontaktperson Katarina Norberg 08-120 50 424
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform Tillsvidare Placeringsort HUDDINGE
Om företaget
HSB Södertörn är idédrivet och medlemsägt. Vi är en av 26 regionföreningar i landet. Vi bedriver verksamhet i fyra kommuner; Huddinge, Botkyrka, Nynäshamn och Gotland. HSB Södertörn har nästan 23 000 medlemmar och vår förvaltning berör 14 300 lägenheter. Vi bygger bostäder samt erbjuder kvalificerade förvaltningstjänster i samtliga kommuner. På HSB Södertörn jobbar drygt 100 nyfikna och serviceinriktade personer.

Projektledare ombyggnad till HSB Södertörn, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}