På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Avdelningschef Service och Rot till Bravida, Stockholm

Bravida utvecklar Serviceverksamheten och söker nu en affärsdriven ledare som vill vara en del av satstningen och ta taktpinnen i södra Stockholm. Brinner du för ledarskap, vill du utveckla dig själv och tror på att framgång bygger på ett starkt lag? Drivs du av att skapa och göra goda affärer? På Bravida kommer du in i ett företag i stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för utveckling och entreprenörskap!

Om tjänsten

Som Avdelningschef Service och Rot Årsta har du det heltäckande ansvaret för avdelningens utveckling, tillväxt och lönsamhet. Detta sker genom direkt kundkontakt men även tillsammans med projektledarna på avdelningen som dagligen är ute hos kund. I din roll leder du och motiverar dina medarbetare på avdelningen, som är uppdelad på två fokus områden, service och rot. På servicesidan har du en servicechef under dig som du leder och stöttar i sitt ledarskap.

I tjänsten ingår bland annat:

 • Att med utgångspunkt från krav, målsättningar och företagets policys leda och utveckla avdelningens verksamhet och personal för att uppnå bästa möjliga lönsamhet.
 • Följa upp och ansvara för avdelnings resultat enligt budget, uppsatta krav och måltal och i god tid vidta nödvändiga åtgärder
 • Aktivt bidra till företagets utveckling, samt att ledningens gemensamma mål nås.
 • Att vara delaktig i affärsförhandlingar, anbud-offertgivning och avtal.
 • Yttersta ansvar för kunderna och nykundsbearbetningen
 • Genomföra kundaktiviteter för att förstärka och vidareutveckla relationerna med nuvarande och nya kunder
 • Genomföra utvecklings och lönesamtal varje år
 • Säkerställa att relevant miljölagstiftning efterföljs

Tjänsten är placerad i Årsta i södra Stockholm, du rapporterar till Regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp. I samma region startar även det nya konceptet GreenHub igång som är en systerverksamhet.

Är det här du?

Vi söker dig som vill växa med Bravida och bidra till att skapa en region och ett bolag som är det naturliga förstahandsvalet för våra kunder inom bl a service och rot. Bravida har en stark tillväxtplan för regionen och är du en person som går igång på tillväxt så kommer du förmodligen tycka att det här jobbet är fantastiskt roligt. För att lyckas som Avdelningschef har du mycket energi, starkt eget driv med ett självklart fokus på att utveckla kundrelationerna och ditt team. Som person är du resultatinriktad, flexibel, strukturerad och du gillar människor och att sälja. Ditt ledarskap präglas av ett coachande förhållningssätt med en förmåga att skapa engagemang och delaktighet.

För att lyckas i den här rollen har du förmodligen en bakgrund inom bygg/infrastruktur/samhällsbyggnad eller fastighet där du har erfarenhet av projektverksamhet och samverkansaffärer.

Vidare har du

 • Branscherfarenhet 5-6 år inom service, bygg eller fastighet
 • Minst 3 års erfarenhet av en ledande befattning med personalansvar
 • Kunskap om entreprenadjuridik
 • En förståelse för installation
 • Erfarenhet av upphandling
 • Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt.
 • B-körkort

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar företaget med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Katarina Norberg på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Kontaktperson Katarina Norberg
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform Tillsvidare Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Avdelningschef Service och Rot till Bravida, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}