På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Projektledare VS Entreprenad till Bravida, Eskilstuna

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare till vår VS entreprenadavdelning i Eskilstuna.

Om tjänsten

I rollen som projektledare på Bravida kommer du ha helhetsansvaret i projektet och tillsammans med ditt team driva projekten genom samtliga faser från projektplanering till leverans. Här arbetar du med affärsutveckling, driver kontakten med kunder samt ansvarar för tidplan, ekonomi och uppföljning av projekten.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Att ansvara för äta-kalkylering, resultat och utförande av projekt
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att leda och engagera medarbetare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med avancerade projekt i teknikens framkant. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse för affären.

På entreprenadavdelning i Eskilstuna har vi stor variation i de projekt vi arbetar i, från större till lite mindre projekt. Våra kunder är verksamma inom många områden, både inom den privata och offentliga sektorn. Vi på entreprenad står dessutom inför en spännande digitaliseringsresa där vi kommer få ta del av den nyaste tekniken för att kunna digitalisera vårt arbetssätt. I rollen rapporterar löpande till filialchef. Hos oss på blir du en del av ett härligt och kompetent gäng på cirka 30 medarbetare som tillsammans strävar att skapa trivsel på arbetsplatsen.

Bravida, är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! På Bravida arbetar vi som ett team och det innebär att vi också tar hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch, tjänstebil och möjlighet att hyra fjällstuga. Utöver detta är din utveckling viktig för oss och därför satsar vi på interna utbildningar via Bravidaskolan som öppnar upp nya vägar för dig och dina kollegor. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas!

Är det här du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet som projektledare och starkt meriterande om du har erfarenhet inom VS. Vidare har du erfarenhet av projektadministration och projektdokumentering, kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och gärna engelska. B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du som person har ett starkt driv, är engagerad och affärsmässig i din yrkesroll. Det är viktigt att du är van vid att arbeta på ett systematiskt arbetssätt och duktig på planera ditt arbete. Vidare ser vi att du är kommunikativ, nyfiken och flexibel då du kommer att ansvara för många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Vi ser även att du har ett intresse för digitalisering då det är ett fokusområde för oss.

Sökord: Ingenjör, montör, VVS, el, vent, rör, kalkylator, projektledare, kyla, vs,

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Projektledare VS Entreprenad till Bravida, Eskilstuna

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}