På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Large Account Manager till Moog!

Moog är en världsledande specialist på system med precisionsrörelse, och våra produkter speglar den kultur som våra medarbetare omfamnar – en kultur där möjligheten att lösa ett utmanande problem alltid välkomnas. Vår verksamhet är inom; flygplan, rymd &försvar och industri.

Rollen

Gå med i ett ledande internationellt ingenjörsföretag i en av de viktigaste rollerna i Skandinavien, Large Account Manager. Detta är en nyckelroll för en erfaren, målinriktad säljingenjör med minst 5 års försäljningserfarenhet med ingenjörsexamen i bagaget. Där minst 3 av dessa år är med ansvar för stora konton, troligen i roller som KAM eller Senior KAM. Den framgångsrika kandidaten kommer sannolikt att ha tidigare erfarenhet av försäljning inom industriell försäljning, helst inom området hydraulik och rörelsestyrningslösningar.

Du kommer att ansvara för många av våra största och viktigaste kunder baserade i Sverige och Norden. Dessutom kommer du att tillämpa kunskap för att öka försäljningen i befintliga OEM- och slutkunder på den svenska marknaden.

Positionens omfattning:

  • Hantera och utveckla din region försäljningsmässigt med lämpliga utvecklingsstrategier
  • Sätt försäljningsstrategier, implementera och genomföra dessa
  • Utöka befintliga och nya konton i den överenskomna regionen med fokus på rörelsestyrningslösningar.
  • Utveckla systematiska synergier inom den tillgängliga produktportföljen
  • Planera och genomföra försäljningsaktiviteter för att uppnå identifierade försäljningsmål. Säkra lönsam försäljning inom den överenskomna prispolicyn och hantera den kommersiella konkurrensen
  • Utveckla och upprätthålla korrekt information om försäljningsprognoser och rapportera regelbundet till ledningen om segmentets resultat. Förstå och övervaka kunder, applikationsmarknader och konkurrenter.
  • Använda CRM som ett kärnverktyg för att planera, följa upp och redovisa resultat
  • Ständigt utveckla egna färdigheter med fokus på försäljning och affärsutveckling
  • När det behövs, supportkollegor i säljteamet för att uppnå teamets försäljningsmål

I rollen kommer du snart att vara den enda baserade i Sverige/Danmark, vi hoppas att du ser detta som en stor möjlighet att sätta upp strategierna inom försäljning på den svensk-danska marknaden. Det innebär också att du i framtiden har möjligheten att ha en stark utvecklingskurva. Rollen kräver resor och ungefär hälften av tiden kommer att spenderas på vägarna. Vi tror att det är nödvändigt för den potentiella kandidaten att bo i Göteborg med omnejd eller i södra Sverige. Rollen kräver dock inte mer än 3–4 nätter bort varje månad och du besöker regelbundet varannan/var tredje månad vårt huvudkontor i Tyskland.

Är det du?

I denna rekrytering kommer dina personliga egenskaper att vara av stor betydelse! Du är kommunikativ i din natur och strävar alltid efter en hög nivå av lösningsorientering. Du kan arbeta på egen hand och organiserar ditt arbete självständigt. Eftersom Moog är en global organisation söker de nya teammedlemmar som är öppna för att utvecklas på internationella marknader.

Du har minst 5 års tillgångserfarenhet inom en liknande roll från relaterad bransch. Vi tror att minst 3 av dessa år har roller som KAM eller Senior KAM. Vi kräver att du har flera års erfarenhet av att hantera stora konton på egen hand. Kunskaper i hydraulik och elektromekanik skulle vara att föredra men inte nödvändigt. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av distributörs- och OEM-verksamhet.

Du har en kandidatexamen i ingenjörsvetenskap eller närliggande område, även om tidigare relevant försäljnings- och teknisk erfarenhet är lika viktig. Du har hög analytisk förmåga, men vi värdesätter också ditt kommersiella tänkesätt, tillsammans med en stark förhandlingsskicklighet och ett affärsorienterat förhållningssätt när det gäller att se kopplingen mellan affärs- och riskhändelser. Dessutom har du en stark problemlösningsförmåga och förmåga att avsluta affären. Du är lika bekväm i både affärs- och tekniksammanhang, interagerar med chefer och tekniker på ett naturligt vis.

Utmärkta kunskaper i engelska och svenska, både muntliga och skriftliga, är avgörande. Dessutom förväntar vi oss att du har utmärkta presentationsförmåga.

Om företaget

Moog is a world leading developer, manufacturer and supplier of electric, hydraulic and hybrid technologies. More than 11,000 employees in 22 countries are working on our customized and high quality product portfolio. In Europe our focus is on industrial applications. Our corporate culture is characterized by innovation and customer proximity as well as the creativity and passion of our employees.

Om företaget

Moog is a world leading developer, manufacturer and supplier of electric, hydraulic and hybrid technologies. More than 11,000 employees in 22 countries are working on our customized and high quality product portfolio. In Europe our focus is on industrial applications. Our corporate culture is characterized by innovation and customer proximity as well as the creativity and passion of our employees.

Large Account Manager till Moog!

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}