Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Hr Tech Manager sökes till Bravida

Har du ett intresse av att arbeta med att skapa smarta informationsflöden och optimering av processer i HR-system? Trivs du i en stimulerande miljö med högt tempo och många kontaktytor? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du självständigt och tillsammans med HR och verksamheten får bidra till arbetet med processutveckling och digitalisering i ett stabilt börsnoterat bolag med stark tillväxt.

Om tjänsten

Bravida ökar sina digitala satsningar med en tydlig strategi för de förändringsinitiativ som de önskar driva framöver. Detta innebär en spännande transformationsresa där du i rollen som HR Tech Manager kommer att arbeta tätt tillsammans med Systemspecialist inom HRM. I rollen kommer du även att ha ett nära samarbete med HR, andra tekniska team samt externa leverantörer. Man blir länken mellan verksamheten och tekniken som säkerställer god förvaltning och korrekt förståelse kring förbättringar och ändringsförslag.

Du erbjuds en unik möjlighet att vara med från start av uppbyggnaden av Bravidas HR-system. Du förväntas utveckla och leda implementationen av systemet samt sätta förväntansnivån för vad systemet ska möjliggöra, både i Sverige och utomlands.

I rollen som Systemansvarig HRM kommer du att:

  • Ha det övergripande systemansvaret med tillhörande strategisk och taktisk planering och leda arbetet med stor noggrannhet och struktur
  • Förankra och driva processförbättringar tillsammans med stakeholders inom Bravida och översätta behov i affärsplanen till framtida kravbild i systemet.
  • Arbetsleda och själv utföra arbetsuppgifter som analys, kravhantering, utveckling via konfiguration, systemtester samt hantering och fördelning av komplexa supportärenden inom HR-området.
  • Agera lösningsarkitekt och systemspecialist inom systemet samt ha djup förståelse för kraven i HR-processerna och hur man kan jobba med dessa funktionellt i systemet.
  • Kunna förstå dataflöde, integration och masterdata inom HR samt interagera med integrations- och masterdataarkitekter inom enheten Digital Development.
  • Agera expert vid avtalsfrågor och hantera ekonomisk uppföljning inom HR-systemområdet.
  • Du kommer att bli en del av teamet Business Systems inom Digital Development och rapportera till Head of Business Systems.

Placering: På Bravidas huvudkontor vid Telefonplan i Stockholm samlas många olika funktioner som tillsammans arbetar för att stödja och utveckla Bravida. Däremot är det inte nödvändigt att du är boende och placerad i Stockholm men det ingår då i stället en del resor dit med jämna mellanrum.

Bravida tror på en flexibel arbetsplats där du delvis erbjuds att jobba remote i tjänsten. Du kommer få en fysisk arbetsplats på ditt närmsta Bravida kontor.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för system och erfarenhet av applikationshantering samt att arbeta strategiskt med HR-system. För att vara framgångsrik i rollen så ser vi gärna att du har haft en ledarroll och att du snabbt kan sätta dig in i komplexa systemstrategiska såväl som tekniska frågor. Du har varit ytterst ansvarig för projekt inom system och är mycket van att leverera därefter. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av applikationsförvaltning och har god kännedom om integrationsutveckling. Även om du kanske inte har kodat själv – så har du djup teknisk förståelse och inga problem fatt förstå och prata det tekniska språket. Du behöver en balanserad förståelse för anpassningar, förvaltningsbarhet, affärsvärde samt på ett enkelt sätt kunna förklara möjligheter för intressenter i Bravida. Dessutom räds du inte av att samla in information från dessa intressenter för att på ett pragmatiskt sätt förankra organisationens behov med systemets möjligheter.

Du har en förmåga att snabbt kunna växla från detaljfokus till att se helheten samt ha ett utpräglat analytiskt konsekvenstänk. Du är dessutom diplomatisk som person och ser alltid lösningar före problem! Vi fäster stor vikt vid att du är resultatorienterad och motiveras av eget ansvar där du har en tydlig struktur i ditt arbete. Vi söker dig som är analytisk, social, initiativtagande och trivs i miljöer som präglas av snabb förändring.

Du har troligtvis en akademisk examen inom exempelvis systemvetenskap eller liknande samt minst 5 års erfarenhet av liknande roller. Du har minst fem års erfarenhet av att vara systemansvarig för ett HR-system (eller lönesystem) sedan tidigare. Du utrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Då rollen arbetar i ett nordiskt team är det också av vikt att du förstår de andra nordiska språken på en grundläggande nivå.

Utvecklingsmöjligheter

Du erbjuds möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom Bravidas HRM-system och tillsammans med intressenter utarbeta nytänkande lösningar som utvecklar Bravida och dig som medarbetare. Rollen erbjuder både långsiktig fördjupning och breddning till andra systemlösningar inom HR.

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Deras huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har dom blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. De är ett bolag som ständigt växer och eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

På Bravida skapas förutsättningar för din utveckling, utan att begränsas av väggar eller tak.

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se


Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Hr Tech Manager sökes till Bravida

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}