På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Business Engagement Manager, Getinge, Solna eller Göteborg

Vill du spela en nyckelroll med fokus på att arbeta för att IT möter verksamhetens behov och att stärka Getinges olika affärsområden? Gillar du att arbeta i en dynamisk miljö där tvärfunktionellt samarbete och teambuildning med många intressenter är nyckeln till framgång? Då kan det här vara rätt utmaning för dig! Vi söker nu en Business Engagemang Manager till antingen Getinge, Solna eller Göteborg.

Var med på en utvecklande och expansiv resa där man jobbar tillsammans mot målsättningen att spara liv och säkerställa utmärkt vård!

Om tjänsten

I rollen som Business Engagement Manager stöttar du de olika affärsenheterna i att initiera, utvärdera och utveckla IT-relaterade projekt för att hjälpa deras verksamheter framåt. Du utgår du från verksamhetens behov och samarbetar med olika intressenter för att uppfylla kravbilden samtidigt som du upprätthåller koncernens standarder. Du utformar planer för att lösa inkomna förfrågningar med finansiella riktlinjer och deadlines som bakgrund. Genom att skapa dig en gedigen affärsförståelse utgör du bryggan mellan IT och Getinges övriga verksamhet.

I rollen ingår bland annat att:

  • Skapa goda interna och externa relationer med Stakeholders och leverantörer för att säkra att verksamhetsnära IT-projekt går så smidigt som möjligt
  • Agera rådgivare mellan IT och verksamhet och säkerställa att IT-relaterade projekt möter verksamhetens krav och berör rätt intressenter inom organisationen
  • Säkerställa att verksamhetens behov utformas, kommuniceras och är tillgodosedda av IT-avdelningen
  • Ta en aktiv roll och följa upp relevanta aktiviteter, förändringar, nya prioriteringar och arbeta med strategisk anpassning i nära samarbeta med Projektportföljsteamet

Tjänsten är placerad på kontoret i Getinge, Solna eller i Göteborg, du kommer att rapportera till Manager IT PPM.

Är det här du?

Vi vill att du som söker denna roll tidigare har arbetat som bryggan mellan IT och verksamheten och bidragit till en smidig digital resa inom en organisation. Du har varit med om ett förändringsarbete, så som till exempel införandet av IT-relaterade processer eller system. Vi ser också att du har erfarenhet av att ha arbetat med olika intressenter som Stakholders, kunder och leverantörer för att sy ihop goda samarbeten och intressen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som projektledare och i en internationell miljö.

Vi ser också gärna att du har en akademisk utbildning inom för tjänsten relevant område, alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetens genom arbete. Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en god kommunikativ förmåga. Du ser vad som behöver göras och vågar fatta självständiga beslut, men involverar också andra i ditt arbete. Samtidigt som du arbetar strukturerat är du mån om att skapa goda relationer och samarbeten. Du är analytiskt lagd, kan dra slutsatser från given information och är lösningsorienterad i din natur.

Om företaget

Together we can make a difference

At Getinge we are dedicated and passionate about helping our customers save lives and ensure excellent care. A career at Getinge provides career opportunities that both inspire and challenge. Here, you can make a difference every day.

Om företaget

Together we can make a difference

At Getinge we are dedicated and passionate about helping our customers save lives and ensure excellent care. A career at Getinge provides career opportunities that both inspire and challenge. Here, you can make a difference every day.

Business Engagement Manager, Getinge, Solna eller Göteborg

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}