På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Ansvarig underhåll och produktionsprocess, Alunda

Motiveras du av processutveckling och implementering i produktionsmiljö? Vill du arbeta med underhåll i en miljö som producerar miljövänliga produkter i polyeten för vatten- och avloppsrening? Hos Alunda Polyeten erbjuds du en roll med stort eget ansvar och möjligheten att få påverka utvecklingen av effektiva arbetssätt och rutiner inom underhåll och produktion.

Om tjänsten

Som Ansvarig underhåll och produktionsprocess arbetar du nära Head of Operations som du även rapporterar till. Du har personalansvaret för två medarbetare med titeln underhållstekniker. Alunda Polyeten arbetar med kunderna SKT och FANN och anpassar produktionslinan efter deras behov. Tjänsten innebär ett ansvar för fabrikens underhåll- och produktionsprocesser, både att ta fram men även att implementera nya processer. Du får möjligheten att vara med och påverka fabrikens framtida utveckling.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

  • Aktivt delta i och driva processutvecklingen kopplat till utvecklingen av nya och befintliga produkter
  • Definiera och implementera nya processer med tillhörande dokumentation
  • Utveckla och anpassa beredningen av produktion
  • Ansvara för riskanalyser
  • Ansvara för underhålls- och produktionsprocesserna
  • Följa upp avvikelser samt rekommendera och vidta lämpliga åtgärder för att garantera kvalitén på produkterna
  • Styrning och uppföljning av investeringsprojekt mot fastställda mål, framtagande av beslutsunderlag till ledningen för aktuella investeringsförslag
  • Ansvar för Alundas fastighet, underhåll och säkerhets- samt miljökrav
  • Personalansvar

Du rapporterar till Head of Operations och rollen är placerad i Alunda. Rollen innebär cirka en resa per kvartal, främst till Polen och Alundas systerfabrik.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har erfarenhet av någon form av ingenjörsarbete som innebär att förstå ritning och standarder. Det är meriterande om du har erfarenhet från process- eller tillverkande industri. Har du erfarenhet av arbetsledning eller personalansvar ser vid det som meriterande. Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleutbildning alternativt en eftergymnasial utbildning inom underhåll och produktionsteknik. Även erfarenhet av systemet Monitor är meriterande.

Du uttrycker dig väl på både engelska och svenska, både skriftligt och muntligt.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett eget driv och på ett självgående och ihärdigt vis för dina arbetsuppgifter framåt. Vi ser också att du är sammarbetsorienterad och trivs i en social roll. Rollen ställer krav på kvalitetsmedvetenhet, varför det är en fördel att drivas av kvalitet.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Alunda Polyeten med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: platschef, underhållschef, maskinpark, produktionsteknik, underhållsteknik, arbetsledare

Om företaget
Plastgjuteriet Alunda Polyeten AB har under ett kvartssekel tillverkat miljövänliga produkter i polyeten avsedda för i första hand vatten- och avloppsrening. Vi har en hög förståelse av processen, kompetent personal och effektiv logistik vilket gör att vi på ett flexibelt sätt kan möta kraven från våra kunder

Kontaktperson Louisa Torstensson 468-12050423
Tjänstens omfattning Anställningsform Tillsvidare Placeringsort Alunda
Om företaget
Plastgjuteriet Alunda Polyeten AB har under ett kvartssekel tillverkat miljövänliga produkter i polyeten avsedda för i första hand vatten- och avloppsrening. Vi har en hög förståelse av processen, kompetent personal och effektiv logistik vilket gör att vi på ett flexibelt sätt kan möta kraven från våra kunder

Ansvarig underhåll och produktionsprocess, Alunda

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}