Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Projektuthyrare som vill vara med och skriva ny historia vid Lilla Bommen i Göteborg

Har du tidigare erfarenhet av att framgångsrikt ha arbetat med långsiktigt försäljningsarbete? Känner du igen dig i ord såsom uthållig, förtroendeingivande och relationsskapande? Motiveras du av möjligheten att få bidra till att utveckla Göteborg och vara del i ett av Nordens ledande stadsutvecklingsbolag?

Missa då inte denna chans där du får vara med på en spännande resa hos Vasakronan som skriver ny historia vid Lilla Bommen och skapar en oas för alla göteborgare och dess gäster! Tjuvkika gärna på vår vision för Lilla Bommen här (Hyperlänk till Lilla Bommen – Vasakronan)

Om tjänsten

För dig som är ny för oss är vi ett stadsutvecklingsbolag – faktiskt ett av Sveriges största. Och frågar du våra nya kollegor säger i princip alla samma sak. Det är lätt att börja på Vasakronan för vi är vänliga, tar oss tid och är extremt bjussiga med vår kunskap. Här kan du förvänta dig att bli del av en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande. Att Vasakronans avkastning går till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner hoppas vi också att du ser som ett stort plus.

Vasakronan har ett flertal byggrätter med kommande projektuppstarter i område Lilla Bommen. Vi söker nu dig som vill ta ett övergripande ansvar för uppdraget vad gäller uthyrning av kommande projektenheter i området.Med utgångspunkt i framtagen strategi samt med en tydlig målbild kring Vasakronans mål med fastigheterna i området blir din viktigaste uppgift att etablera kontakt med och göra dig relevant hos potentiella kunder för att på ett systematiskt och metodiskt sätt ta dig från relation till avtal. Till din hjälp har du en både bred såsom innovativ och nytänkande produktportfölj med framtidens kontor.

Rollen har en tyngdpunkt i operativt arbete där fokus är att etablera och vidareutveckla relationer och kontakter. I de mer strategiska delarna ingår att arbeta med kartläggning av potentiella målgrupper samt att vara med och utforma produkten och projektet.

I rollen ingår att:

  • Arbeta proaktivt och uppsökande mot beslutsfattare hos stora potentiella kunder, ofta innan ett konkret lokalbehov finns.
  • Bistå projektet med marknadskompetens i utvecklingen av fastighet och område.
  • När lokalbehov uppstår sälja in Vasakronans erbjudande.
  • Presentation av projekt och område, arrangera och genomföra visningar samt leda avtalsförhandlingar.
  • Delta i projektgrupper för att forma koncept till projekt och större vakanser.
  • I samverkan med övriga uthyrare utveckla och utforma konkreta lösningar och erbjudanden.

Självklart kommer vi göra allt för att du ska lyckas och här på Vasakronan finns alla möjligheter för ett hållbart arbetsliv och att driva din egen utveckling. Via vår kultur, olika utbildningar men framförallt genom att delta i eller driva spännande projekt tillsammans med otroligt kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Här är det du som sätter gränser för din egen utveckling!

Tjänsten utgår från kontoret i centrala Göteborg och du rapporterar till Uthyrningschef. Givetvis ges du möjlighet till flexibelt arbete, vi vill dock att du som vi tror på att det bästa resultatet skapar vi genom att vara tillsammans!

Är det här du

Förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer och intresse för affärer är de viktigaste nycklarna till framgång i den här rollen. Vi söker därför dig som har cirka tre-fem års erfarenhet av att arbeta med uppsökande komplex tjänsteförsäljning. Vilken bransch du kommer ifrån är inte avgörande däremot behöver du vara van vid och gilla att arbeta med långa säljcykler där ett behov inte funnits från start. Du är trygg i att etablera nya kontakter och van vid att leda möten/presentationer och att prata inför andra.

Du har en för tjänsten relevant utbildning och som person är du nyfiken, lyhörd, har lätt för att skapa förtroende och en skicklig relationsskapare med resultatfokus. Du vet att saker kan ta tid men sätter upp delmål längs vägen och passar också på att fira dessa!

Sökord: uthyrare, försäljning. KAM, account management, sales, business,

Om Vasakronan

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till drygt 180 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas.

Läs mer på www.vasakronan.se

Om företaget

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 180 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas.

Läs mer på www.vasakronan.se

Om företaget

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 180 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas.

Läs mer på www.vasakronan.se

Projektuthyrare som vill vara med och skriva ny historia vid Lilla Bommen i Göteborg

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}