Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

System Specialist Project System till Bravida

Är du tekniskt intresserad och har erfarenhet som systemspecialist? Trivs du i en stimulerande miljö med högt tempo och många kontaktytor? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du självständigt och tillsammans med Systemansvarig ansvarar för project systems i ett stabilt börsnoterat bolag med stark tillväxt.

Om tjänsten

Bravida är just nu inne i en stor tillväxtfas där de gör en transformationsresa och digital satsning inom hela koncernen. Bravida ökar sina digitala satsningar med en tydlig strategi för de förändringsinitiativ som de önskar driva framöver. Detta innefattar bland annat att vidareutveckla och effektivisera företagets systemstöd.

Som System Specialist tillhör du avdelningen ”Production Systems” som består av systemspecialister och systemansvariga med ett gemensamt uppdrag i att stötta koncernens alla produktionsnära system inklusive delsystem.

Under början av 2022 kommer Bravida göra ett stort systemskifte som rör framtidens digitalisering där du i rollen som Systemspecialist bland annat kommer ansvara för konfigureringen av systemför att uppnå de krav och önskemål som ställs. I rollen kommer du ha tätt samarbete med Systemansvarig där du kommer utgöra den tekniskt kunniga bryggan mellan användarnas önskemål och produkten. Detta för att säkerställa en effektiv förvaltning med både digital förbättring och förändring.

I rollen som Systemspecialist kommer du att:

  • Ansvara för risk- och konsekvensanalys samt genomförande vid önskemål om konfiguration i system
  • Hantera ärenden i 3rd linesupport
  • Skapa presentationer och demos av funktionalitet och processer relaterade till project systems
  • Bevaka och utreda produktutveckling på Bravidas systemlösningar inom aktuellt område i samråd med kollegor inom Production System.

Detta är en ny roll inom Bravida som kommer att bli en del av teamet Production System inom Digital Development och rapportera till Head of Production Systems.

På deras huvudkontor vid Telefonplan i Stockholm samlas många olika funktioner som tillsammans arbetar för att stötta, förvalta och utveckla Bravida. Däremot är det inte nödvändigt att du är boende och placerad i Stockholm men det ingår då i stället en del resor med jämna mellanrum.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för system och erfarenhet som Systemspecialist. För att vara framgångsrik i rollen så ser vi att du har erfarenhet av konfigurering samt gjort kravsamlingar och varit kravställande. Vidare är du van att utföra diverse tester samt har agerat support och arbetet med ärendehantering på olika nivåer. Du behöver inte arbetat med programmering men du behöver tillräcklig teknisk tyngd för ha förståelse för konfigurering.

Du minst 3 erfarenhet av liknande roller, vi värdesätter din yrkesverksamma erfarenhet mer än akademiska meriter, utbildning och kurser kommer att ses som meriterande. Du utrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Då rollen arbetar i ett nordiskt team är det också av vikt att du förstår de andra nordiska språken på en grundläggande nivå.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som självständigt sätter dig in i komplexa lösningar och systemtekniska frågor. Du har en förmåga att omvandla krav från verksamheten till strukturerade systemkrav med tydlig logik för en systemlösning. Dessutom är du troligtvis mycket serviceinriktad och mycket analytiskt lagd. Du har förmågan att göra konsekvensanalyser för effekter som går utanför den enskilda lösningen eller systemet. Du är en öppen kommunikatör som tror på samarbete över gränsområden och du trivs i miljöer som präglas av förändringar. På Bravida värderas teamkänsla och stämningen är öppen och vänlig, här hjälps man åt i jobbet! De är, precis som du, prestigelösa lagspelare som värdesätter hands-on anda!

Utvecklingsmöjligheter

Du erbjuds möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom Production Systems och möjlighet att komma in i en spännande projektfas som innebär möjlighet att påverka det framtida systemstödet och dess utformning inom ett – för Bravida – väldigt centralt processområde. Vidare finns möjlighet att påverka både arbetssätt och rutiner inom området.

Bravida är störst i Norden inom service och installation och flera år i rad har dom blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. De är ett bolag som ständigt växer och eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

På Bravida skapas förutsättningar för din utveckling, utan att begränsas av väggar eller tak.

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se


Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

System Specialist Project System till Bravida

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}