På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

VVS-Konstruktör till Tysklinds

Är du en nyfiken och driven person med stort intresse för teknik? Utmanas du av arbetsuppgifter med problemlösande karaktär? Nu söker vi dig som jobbat inom installationsbranschen några år och har god erfarenhet inom VVS-konstruktion. Vill du dessutom arbeta på ett företag med mycket trivsam stämning och i en roll där du får ta ett stort ansvar? Då ska du definitivt läsa vidare!

Om tjänsten

Som VVS-Ingenjör hos oss på Tysklinds arbetar du och dina kollegor tillsammans med våra kunder för att skapa framtidens tekniska lösningar och system. I din roll som konstruktör kommer du att ansvara och utföra det mesta på egen hand i dina projekt. Du tillhör en grupp med en uppdragsansvarig och en junior konstruktör att ta hjälp av med diverse arbetsuppgifter.

Tysklinds har idag verksamhet inom både VVS och EL- konstruktion vilket också innebär att du kommer att verka i en både bred och spännande miljö. Du får möjligheten att verka i en organisation som alltid bjuder på nya utmaningar och ny utveckling. Har du rätt driv och vågar ta för dig är detta en perfekt möjlighet för dig att utvecklas både i din yrkesroll och inom företaget!

I din konsultroll som VVS-Ingenjör kommer dina arbetsuppgifter främst handla om:

  • VVS-konstruktion
  • Projektering
  • Beräkningar
  • Samordning
  • Dimensionering
  • Uträkningar

På Tysklinds blir du del en välkomnande och trevlig företagskultur i en platt organisation med korta beslutsvägar. Utöver trevliga kollegor erbjuds du både goda anställningsvillkor och en trygg anställning på Sveriges äldsta VVS-konsultbolag som också två år i rad blivit utsedda till årets VA-superföretag i Tyresö. Tjänsten är placerad i Tysklinds trevliga lokaler i centrala Tyresö.

Är det här du?

Vi söker dig som har jobbat några år och nu och vill avancera i din yrkesroll och ta mer ansvar. För att behärska arbetsuppgifterna i den här rollen tror vi att du har:

  • minst 3-5 års arbetslivserfarenhet som Konstruktör inom VVS.
  • någon form av utbildning inom aktuellt område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • god erfarenhet av MagiCAD för AutoCAD och/eller Revit
  • mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, för att du ska kunna kommunicera med kunder.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper vilka också kommer att vara avgörande för att bli framgångsrik i denna tjänst. Vi söker dig som trivs i en roll där du kommer att ha många kontaktytor och där du får ta ett stort ansvar för att driva arbetet framåt. Du har en mycket god struktur i ditt arbete och är en kreativ problemlösare som också är ansvarstagande. Med stor entusiasm tar du dig an och utvecklar din yrkesroll.

Sökord: VVS, VVS-Ingenjör, VVS-Konstruktör, Konstruktion

Om företaget

Tysklinds i Stockholm AB är Sveriges äldsta VVS-konsultbolag och startades 1922. Bolaget är privatägt och har drivits inom samma familj sedan 1970-talet. Tysklinds El-konsult startades 1989 och är ett helägt dotterbolag till Tysklinds. I dagsläget arbetar drygt 20 personer här och målsättningen från ledningen är expansion.

Om företaget

Tysklinds i Stockholm AB är Sveriges äldsta VVS-konsultbolag och startades 1922. Bolaget är privatägt och har drivits inom samma familj sedan 1970-talet. Tysklinds El-konsult startades 1989 och är ett helägt dotterbolag till Tysklinds. I dagsläget arbetar drygt 20 personer här och målsättningen från ledningen är expansion.

VVS-Konstruktör till Tysklinds

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}