På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Lean Leader till Getinge Solna

Har du erfarenhet av att driva förändringsprojekt utifrån Lean Manufacturing? Är du en person som motiveras av att engagera och inspirera andra i förändring? Getinge erbjuder dig en nyckelroll där du blir utnämnd till ”Lean Champion” och får fullt mandat att driva Lean-arbetet framåt för fabriken i Solna, utifrån Getinges globala Leanprogram. Detta är den perfekta möjligheten för dig som arbetat i några år med förändringsledning inom Lean och vill ta nästa steg i karriären.

Om tjänsten

Som Lean Leader ansvarar du för att driva, implementera och facilitera Lean-principer och aktiviteter inom Getinges Manufacturing Excellence Program för fabriken i Solna. Rollen samverkar med verksamhetens alla delar för att identifiera förbättringsmöjligheter och för att sprida Lean – kulturen inom organisationen. Detta innefattar bland annat att optimera försörjningskedjan och produktionen samt nå fabrikens och Getinges övergripande mål för leveransprecision, ledtider, effektivitet och lagernivåer. Din roll blir att inspirera, utbilda och utveckla en kultur som arbetar för ständiga förbättringar. Genom att vara lyhörd för verksamhetens behov driver du olika projekt med fokus på de processer och flöden som behöver förbättras. Detta med en grund från Getinges globala riktlinjer inom Lean där du får mandat att anpassa ditt arbete utifrån fabrikens unika behov.

Som en del av en global Lean organisation för Getinges fabriker får du stöd från Globala Lean Specialister i att utvecklas i din roll samtidigt som att du får möjlighet att nätverka med andra ”Lean Champions” runt om i världen.

Rollen är placerad i Solna och du rapporterar till Manager Engineering & projects.

Är det här du?

Vi söker dig som har:

  • Akademisk utbildning
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete inom Lean (helst med erfarenhet inom produktion, produktionsteknik, Supply Chain eller logistik)
  • Erfarenhet av processoptimering och förbättringsarbete
  • Erfarenhet av verktyg och metoder inom Lean-begreppet och förbättringsarbete
  • Van vid att utbilda andra och hålla presentationer
  • Erfarenhet av att leda och coacha inom en hel organisation, på olika nivåer, inklusive chefer och andra ledare
  • Flytande kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har förmågan att inspirera, engagera och få med dig en verksamhet i förändringsarbete. Genom din situationsanpassade kommunikationsstil skapar du goda relationer och ett förtroende där du lyckas få gehör för de frågor du driver. Som person är du målinriktad och har en positiv och ansvarstagande inställning. Du brinner för förändringsledning där du gärna utbildar andra och motiveras av att driva projekt av varierad karaktär. Vidare har du en analytisk ådra som skapar ett metodiskt och strukturerat arbetssätt för att nå företagets strategier.

Om företaget

Together we can make a difference

At Getinge we are dedicated and passionate about helping our customers save lives and ensure excellent care. A career at Getinge provides career opportunities that both inspire and challenge. Here, you can make a difference every day.

Om företaget

Together we can make a difference

At Getinge we are dedicated and passionate about helping our customers save lives and ensure excellent care. A career at Getinge provides career opportunities that both inspire and challenge. Here, you can make a difference every day.

Lean Leader till Getinge Solna

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}