På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Affärsutvecklare – Digitalisering till Bravida

Har du ett intresse av att arbeta med affärsutveckling kopplat till digitala processer och kunderbjudande? Trivs du i en stimulerande miljö med högt tempo och många kontaktytor? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du tillsammans med andra affärsutvecklare får bidra till både det operativa och strategiska arbetet med fokus på driva digitaliseringen i ett börsnoterat bolag som växer.

Om tjänsten
Bravida ökar sina digitala satsningar med en tydlig strategi för de förändringsinitiativ som de önskar driva framöver. Detta innebär en spännande transformationsresa framöver där du som Affärsutvecklare har stort inflytande till att aktivt förverkliga initiativ i den strategiska utvecklingsplanen.

Som Affärsutvecklare ansvarar du för att driva utvecklingen av Bravidas digitala processer kopplat till kundbearbetning, konceptualisering och digitala kunderbjudanden. Rollen samarbetar med det interna teamet, den operativa verksamheten samt med externa leverantörer.

I rollen som affärsutvecklare kommer du att:

• Driva utvecklingen av digitala initiativ och paketera nya erbjudanden tillsammans med operativa verksamheten
• Identifiera affärsbehov och driva utvecklingen i form av förstudier, business case, Workshops och kravspecifikation samt framställning av beslutsunderlag
• Enskilt eller i grupp driva och leda den systemmässiga realiseringen av initiativ tillsammans med leverantörer

Du kommer att tillhöra koncernstaben Affärsutveckling som just nu är under uppbyggnad. Detta innebär att du får möjlighet att tillsammans med drivna kollegor påverka och bidra med idéer kring utformning av den nya koncernfunktionen.

Tjänsten är placerad på Bravidas trevliga huvudkontor vid Telefonplan och du rapporterar till Chef Affärsutveckling / CBDO. Vissa resor inom Norden kan förekomma i rollen.

Utvecklingsmöjligheter

Bravida blev utnämnd till ”Universums” 9:e bästa arbetsgivare 2017 och är ett växande bolag som strävar efter att ligga i framkant och att bli bättre varje dag. Du erbjuds en öppen och rättfram kultur där medarbetarna värnar om ett nära samarbete. Varje medarbetare är viktig och ges därför ett stort ansvar i sin roll där kunskapsdelning och samarbete är viktiga nyckelord för att bygga starka team. Företaget lägger stor vikt vid att ta hand om sina medarbetare och värnar om att varje individ ska få möjligheter att växa inom bolaget. Bravida Sverige befinner sig i ett mycket spännande skede i en framtidsbransch som drivs av stora investeringar i energieffektivisering, bostäder, kontor, infrastruktur och teknikutveckling för att skapa en hållbar samhällsutveckling

Är det här du?
Vi söker dig som har ett stort intresse av affärsutveckling och affärsprocesser. Idag arbetar du mest troligt som managementkonsult, affärsutvecklare, projektledare eller för tjänsten annan relevant roll. Vidare har du en akademisk examen inom ekonomi, IT eller teknik. Du uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som drivs och motiveras av eget ansvar där du har en tydlig struktur i ditt arbete. Vi hoppas hitta dig som har en stark egen drivkraft med en förmåga att ta egna initiativ, samt förmåga att se helhetsbilden men samtidigt snabbt kunna sätta dig in i detaljer. Du är en kommunikativ person som kan presentera och utbyta tankar med olika målgrupper och intressenter. Då du kommer arbeta mycket i projekt trivs du med att samarbeta med andra samt att leda och engagera dina kollegor. Du bidrar gärna med nya idéer och du vågar ta egna beslut. För att trivas i rollen är du en person som drivs av att lära dig nya områden och har lätt att sätta dig in i komplexa frågeställningar. Positivitet, affärsmässighet och flexibilitet är andra egenskaper som Bravida värderar högt.

Om företaget

Om Bravida
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Om företaget

Om Bravida
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Affärsutvecklare – Digitalisering till Bravida

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}