På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Chef Business Rules utvecklingsteam till SD Worx

Vi söker en chef till gruppen som utvecklar, underhåller och levererar affärsregler och kollektivavtal till SD Worx svenska lönemarknad.

Business Rules är hjärtat i SD Worx leverans och ser till så att programvarorna är uppdaterade med de senaste centrala kollektivavtalen och att de följer de lagar som påverkar löneberäkningarna åt kunder i Enterprise segmentet. Gruppen som har vuxit stadigt under de senaste åren består idag av 8 personer och skall nu utökas ytterligare.

Som gruppchef spelar du en betydande roll i SD Worx leverans och kommer att få stötta och leda en ambitiös grupp med målet att tillsammans göra SD Worx kunders löneprocesser så effektiva och professionella som möjligt.

Om rollen

I rollen som chef för Business Rules har du personal- och budgetansvar. Du rapporterar till Development Director och ingår i utvecklingsgruppens ledningsgrupp inom affärsenheten. Du skapar förutsättningar för att ditt team kan leverera bästa möjliga kvalitet, effektivitet och resultat.

Ständig utveckling och förbättring sätts högt på dagordningen och dina ledaregenskaper är avgörande för gruppens framgång.

Följande är de övergripande arbetsuppgifterna:

  • Långsiktig planering av gruppens deltagande i kundprojekt och större utvecklingsprojekt
  • Daglig planering och fördelning av gruppens arbetsuppgifter såsom support, mindre beställningar etc
  • Medarbetarsamtal och lönesamtal
  • Presales; arbeta fram lösningsförslag, lämna kostnadsförslag samt bygga, underhålla och kommunicera försäljningsmateriel
  • Optimering av Business Rules leverans; ansvara för att leveranserna lämnas med kvalitet och sker effektivt. Tillsammans med gruppens Produktägare se till så att rätt verktyg finns på plats för din grupp och era kunder
  • Månatlig ekonomisk rapportering

Arbetet innebär mycket kontakter och interaktion med interna såväl som externa kunder.

SD Worx erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch med kunder i stora delar av Europa. Du kommer att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö som präglas av professionalism, prestigelöshet samt en sann vilja att samarbeta. Du ges flexibilitet kring din arbetstid och några av förmånerna är friskvårdsbidrag, lunchbidrag, valbara dagar (utöver semestern) och möjlighet till löneväxling.

Är det här du?

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av att leda högt specialiserad personal, antingen som chef eller ledare. Du är bra på att planera kortsiktigt såväl som långsiktigt. Du bör du därtill ha erfarenhet av löneprocessen för större bolag inom privat sektor. Kanske har du arbetat med systemförvaltning eller som införandeprojektledare. Vi tror att du har arbetat med lön och/eller HR minst 3 år.

Vid sidan av din lönekompetens behöver du även ha teknisk kompetens och god förståelse för mjukvaruleveranser och mjukvarors livscykel. Detta för att ha rätt förutsättningar att fatta beslut i val av lösningar.

För att trivas i rollen ser vi att du drivs av och tycker om att vara i en ansvarsfull roll och ser möjligheter framför problem. Du är positiv, tydlig och har lätt för att samarbeta. Vidare är du en god människokännare och tycker om att stötta dina medarbetare att nå sin fulla potential.

Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Om företaget

SD Worx erbjuder HR- och lönelösningar för 150 länder, beräknar löner för ungefär 5 miljoner anställda och rankas bland världens 5 största. De mer än 5 300 anställda på SD Worx finns i 16 länder; Belgien, Österrike, Estland, Finland, Tyskland, Irland, Luxembourg, Mauritius, Nederländerna, Norge, Polen, Spanien, Sverige, Schweiz, och England. Mer information på www.sdworx.com

Om företaget

SD Worx erbjuder HR- och lönelösningar för 150 länder, beräknar löner för ungefär 5 miljoner anställda och rankas bland världens 5 största. De mer än 5 300 anställda på SD Worx finns i 16 länder; Belgien, Österrike, Estland, Finland, Tyskland, Irland, Luxembourg, Mauritius, Nederländerna, Norge, Polen, Spanien, Sverige, Schweiz, och England. Mer information på www.sdworx.com

Chef Business Rules utvecklingsteam till SD Worx

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}