På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Service Owner inom Microsoft Infrastruktur till AFA Försäkring

Har du en bakgrund som teknisk projektledare eller förvaltningsledare och är redo för nästa steg i karriären? AFA Försäkring söker nu en Service Owner som ska driva och utveckla arbetet inom tjänsten Microsoft Infrastruktur. Här kommer du till en bred och omväxlande roll med många kontaktytor, både internt och externt. AFA Försäkring kännetecknas av en stämning som är både familjär och professionell där man värdesätter att arbeta med omtanke, nytta och enkelhet i fokus. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Vad du kan förvänta dig

I rollen som Service Owner på AFA Försäkring kommer du att arbeta nära tekniker inom området som du leder i det dagliga arbetet och utvecklar tjänsten framåt. Du ansvarar för tjänsten Microsoft Infrastruktur och tillhörande servicenivåer under hela livscykeln. Utöver det närmsta teamet kommer du även att ha löpande kontakt med både övriga IT-tjänster och olika utvecklingsteam som jobbar med utvecklingen av försäkringsprodukterna. Dessutom innebär rollen att:

  • Säkerställa att teamet hanterar incidenter enligt uppsatta mål, uppföljning och analys
  • Göra riskanalyser utifrån överenskomna servicenivåer
  • Säkerställa att tjänstebeskrivning, planer, roadmaps och stödjande dokument finns och är uppdaterade
  • Dokumentera och redovisa kostnader för tjänsten, på sikt även budgetansvar för tjänsten
  • Samverka/kravställa externa leverantörer och andra partners
  • Omvärldsbevaka nya teknologier och leveransmodeller inom området

Du har flera kunniga kollegor som jobbar med andra leveranser inom områdena Infrastruktur, IT-tjänster och Support. Inom verksamhetsområdet jobbar idag ca 50 personer fördelade på fyra avdelningar.

Arbetet bedrivs tjänstebaserat med gemensamt ansvar för drift och med individuellt komponentansvar. Molntjänster är till viss del redan på plats och planen framåt är att köpa tjänster i större utsträckning men samtligt behålla det operativa ansvaret för vissa utvalda. Stabilitet och säkerhet är hjärtefrågor i vårt arbete och vi sätter alltid kunden och dennes behov i fokus.

Vad vi förväntar oss av dig

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har flerårig erfarenhet som teknisk projektledare, service manager och/eller förvaltningsledare inom förvaltning av en teknisk plattform. Vidare ser vi att du har kunskap om infrastrukturarkitektur och ”är hemma” i en Microsoft-miljö och gärna arbetat med molnlösningar såsom Azure och Microsoft365. Troligen har du även haft budgetansvar samt erfarenhet av att arbetsleda en teknisk leverans med medarbete samt jobbat med kravställning mot leverantörer.

Praktiskt ser vi att du har ansvarat för att ha definierat och utvecklat verksamhetsplaner och roadmaps, lett incidenthantering, genomfört riskanalyser och är van vid att rapportera statistik. Du behöver även ha förståelse för och erfarenhet av processhantering och processtyrning.

Som person är du analytisk, drivande och prestigelös samt har en god förmåga att arbeta självständigt. Eftersom vi jobbar tvärfunktionellt inom olika områden behövs samarbetsvilja och mycket god förmåga att upprätthålla goda relationer såväl inom teamet som till leverantörer och kollegor på alla nivåer. Du är öppen för att delge dina kunskaper till andra och själv utveckla dina färdigheter genom samarbete. Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Detta kan vi erbjuda dig

Vi vill att du som anställd ska uppleva att du utvecklas över tid, och att du får möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens. Hos oss välkomnas du in i en kundorienterad miljö där vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse av AFA Försäkring. Vi arbetar aktivt för att skapa en hög trivsel och för att våra medarbetare ska ha rätt förutsättningar för sitt arbete. Som anställd hos oss får du ta del av flertalet förmåner inom friskvård, vardagslivet, pension och försäkring. Titta gärna på filmen om hur det är att jobba hos oss på IT: Klicka här för att se filmen

Kanske känner du någon annan som skulle passa för tjänsten? Se till att de får veta – dela med dina vänner!

Fakta om oss

AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 660 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Läs mer på www.afaforsakring.se.

Följ oss gärna via LinkedIn och Twitter.

#LI-AFA

Om företaget

Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna.

Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm – perfekt för dig som pendlar.

Om företaget

Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna.

Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm – perfekt för dig som pendlar.

Service Owner inom Microsoft Infrastruktur till AFA Försäkring

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}