På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Entreprenadchef till Skidstahus

Har du flerårig erfarenhet av att handla upp men också av att driva entreprenader? Trivs du som bäst i mötet med andra och motiveras du av möjligheten att få vara med och skapa en ny funktion där du både får sätta din prägel och bidra med din kunskap?

Skidstahus erbjuder en spännande roll i ett företag som förverkligat husdrömmar i över sex decennier!

Om tjänsten

I rollen som Entreprenadchef kommer du att arbeta med både större exploateringsprojekt såsom med styckeshusavdelningen. I detta ingår att ansvara för att säkerställa rutiner, processer och arbetssätt men även för att entreprenadupphandlingar, kontraktsskrivningar och lyftplaner utförs på ett juridiskt korrekt sätt. Detta arbete innebär även att utbilda och bistå både den egenanställda personalen såsom säljare och entreprenörer i dessa frågor.

Du kommer även att ansvara för att säkerställa att entreprenader som drivs genom Skidstahus eller på uppdrag av säljare utförs på ett korrekt sätt ur alla aspekter såsom lagar och regelverk runt byggande samt i enlighet med hållbarhetspolicy och uppförandekod.

I rollen ingår även att:

  • Löpande utvärdera entreprenörer som arbetar med Skidstahus produkter.
  • I de fall och i de orter där Skidstahus idag ej har ett upparbetat kontaktnät, identifiera och kontraktera UE.
  • Följa upp och säkerställa kvalité både vad gäller utförda arbeten, upprättade handlingar samt arbeta för minimering av besiktningsanmärkningar.
  • Att introducera/utbilda nya entreprenörer och säljare i både Skidstahus arbets-/leveranssätt samt i gällande regelverk.
  • Agera stöd till eftermarknadsavdelningen avseende reklamationer av större karaktär där det krävs en god kunskap inom entreprenadjuridik och konsumenttjänstelag.
  • I större projekt inom mark och exploatering, arbeta med uppföljning av UEs arbete i form av tidplan, utfört arbete osv.

Tjänsten kan delvis utföras på distans där du uppskattningsvis förväntas vara på plats på kontoret i Ullånger en eller flera dagar varannan vecka. Rollen rapporterar till VD och ingår även i ledningsgruppen. Då detta är en ny tjänst finns det stor möjlighet att vara med och forma rollens utformning samt innehåll.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du har mycket goda kunskaper inom entreprenadjuridik med flerårig erfarenhet av att också tillämpa denna praktiskt. Du har i tidigare roller arbetat med att upphandla/driva mindre och medelstora entreprenader huvudsakligen inom konsumentreprenader. Vi vill att du har goda kunskaper inom avtalsformer såsom ABS och AB samt god kännedom om konsumenttjänstlag.

Du har även god byggteknisk kompetens och har troligen arbetat med nyproduktion eller i större ROT-projekt tidigare. Kanske arbetar du idag i en motsvarande roll eller som Platschef, Projektledare, driver eget företag eller liknande.

Det är meriterande om du har en akademisk utbildning alternativt har du skaffat dig denna kompetens genom arbete. B-körkort och mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter dig som framförallt är en lagspelare som trivs i en roll med många kontaktytor. Du har en mycket god kommunikativ förmåga samtidigt som du är en god förhandlare. Vidare vill vi att du är pedagogisk och att du gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet till din omgivning. Utöver detta är det viktigt att du är en affärsmässig initiativtagare som tar ett stort eget ansvar i din yrkesroll.

Sökord: Entreprenad, upphandling, entreprenadjuridik, platschef, nyproduktion.

Om företaget

Skidstahus är ett snart 70-årigt husföretag som är lokaliserat i Ullånger mitt i Höga Kusten i Kramfors Kommun, 5 mil söder om Örnsköldsvik. Vi tillverkar och uppför 150-200st villor, fritidshus och flerfamiljshus för den svenska marknaden.

Företaget ägs sedan 2017 av Storskogen har ett 60-tal anställda i Ullånger, med ett 20-tal säljare runt om i landet, för mer information www.skidstahus.se


Om företaget

Skidstahus är ett snart 70-årigt husföretag som är lokaliserat i Ullånger mitt i Höga Kusten i Kramfors Kommun, 5 mil söder om Örnsköldsvik. Vi tillverkar och uppför 150-200st villor, fritidshus och flerfamiljshus för den svenska marknaden.

Företaget ägs sedan 2017 av Storskogen har ett 60-tal anställda i Ullånger, med ett 20-tal säljare runt om i landet, för mer information www.skidstahus.se

Entreprenadchef till Skidstahus

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}