På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Fastighetsutvecklare Teknik till Stockholm City

#Teknik #Energieffektivisering #Digitalisering #Grymt-roliga-projekt #Färdplan2030 #Välkommen till #Vasakronan!

Hej och vad kul att du fastnat för vår annons! Jag heter Richard, har jobbat på Vasakronan i drygt 6 år, älskar att kolla på fotboll och är enligt min familj en hyfsad matlagare. Favoritgenre är fantasy och får jag tid över spelar jag mer än gärna TV-spel. Vad jag är rädd för? Hajar! Ja, jag vet. Helt ologiskt men de är läskiga.. Mer logiskt med tanke på mitt yrkesval är att jag är genuint intresserad av teknik. Skulle nog inte kalla mig nörd men drivs av att hitta riktigt bra och långsiktiga tekniska lösningar som gör skillnad för såväl människa som affär.

Som chef jobbar jag för att bibehålla en coachande kultur med mycket eget ansvar och stor möjlighet att påverka. Jag har nämligen förmånen att vara ansvarig för ett team om 15 personer i Stockholms city, och frågar du mig så jobbar vi med Sveriges häftigaste fastighetsbestånd! J Nu ska 15 bli 16 och jag söker därför efter dig som vill jobba med oss i rollen som fastighetsutvecklare teknik.

Rollen Fastighetsutvecklare teknik är en riktigt bra match för dig som vill ta ansvar för den långsiktiga tekniska utvecklingen av våra fastigheter och som vill ha möjlighet att jobba med energieffektivisering och teknik i framkant. Går du dessutom igång på att genomföra spännande projekt i ett bolag som ligger långt fram vad gäller hållbarhet, teknikutveckling och digitalisering skulle jag vilja påstå att du kan ha hittat din drömtjänst!

För dig som är ny för oss är vi ett fastighetsbolag- faktiskt Sveriges största. Och frågar du våra nya kollegor säger i princip alla samma sak. Det är lätt att börja på Vasakronan för vi är vänliga, tar oss tid och är extremt bjussiga med vår kunskap. Här kan du förvänta dig att bli del av en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande. Att Vasakronans avkastning går till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner hoppas jag också att du ser som ett stort plus.

Med en mer traditionell jobbeskrivning nedan säger jag hej så länge och hoppas snart få läsa just din ansökan. Ha en fortsatt fin dag! Hälsningar Richard

För dig som vill jobba långsiktigt med stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter och fokusområden

Här på Vasakronan har vi väldigt höga ambitioner att bedriva verksamheten på ett hållbart sätt. Vi är därför lite extra stolta över att vi lyckats halvera energianvändningen i våra fastigheter, sänka koldioxidutsläppen från verksamheten med 97 procent samt miljöcertifierat 92 procent av fastighetsbeståndet. Men att slå oss till ro ligger inte i vårt dna så nu jobbar vi för att halvera igen!

Mycket av arbetet som fastighetsutvecklare teknik handlar därför om att bidra till att göra våra fastigheter så energieffektiva som möjligt, men också om att införa ny teknik och digitalisera våra fastigheter. Det innebär att ta fram och utveckla den långsiktiga tekniska målbilden för en fastighet, initiera och driva energi- och tekniska utvecklingsprojekt samt implementera ny teknik och underhåll i fastigheten.

Självklart kommer vi göra allt för att du ska lyckas och här på Vasakronan finns alla möjligheter att driva din egen utveckling. Via olika utbildningar men framförallt genom att delta i eller driva spännande projekt tillsammans med otroligt kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Här är det du som sätter gränser för din egen utveckling!

Utveckla och utvecklas med oss

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör. Du har jobbat minst 5 år med relevanta områden inom fastigheter och energiprojekt, har erfarenhet från fastighetsinstallationer som VVS och är van att arbeta och hitta förbättringar i olika styr- och reglersystem.

Du tänker både teknik och kund och gillar att analysera data och system i en fastighet så som exempelvis energi, kostnader och felanmälningar från kunder för att hitta de lösningar som bäst utvecklar våra fastigheter. Då vi alltid har ett nyfiket fokus på hur vi kan göra saker enklare och bättre tror vi också att du är en person som går igång på att bidra till att utveckla våra arbetssätt.

Slutligen är du van att jobba agilt och trivs bäst i en roll där du får möjlighet att tänka helhet, analysera och driva komplexa frågor. Då du kommer ha många kontaktytor internt och externt är det viktigt att du inte bara gillar att samarbeta, utan har en vilja att göra det – på absolut bästa sätt.

Om företaget

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 156 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se

Om företaget

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 156 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se

Fastighetsutvecklare Teknik till Stockholm City

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}