Kolla in vår nya kunskapsbank, fylld med information och guider att ladda ned. Till Kunskapsbanken

Om Level

Level erbjuder en helhetslösning inom rekrytering där vi arbetar med både annonsering, nätverk, databaser och search. Vi strävar efter att kunna erbjuda de mest tids- och kostnadseffektiva lösningarna på marknaden. En rekrytering ska enligt oss vara kvalitativ utan att behöva innebära en långdragen och dyr process.

Enligt oss ska rekryteringar vara mindre komplicerade än vad många branschkollegor vill göra gällande. Istället är vi lite smartare i vårt sätt att arbeta. Det betyder inte att vi gör avkall på något steg i rekryteringsprocessen – vi levererar fortfarande hög kvalitet och utmärkt service. Level gör helt enkelt vad som krävs för att du snabbt och enkelt ska få den bästa kompetensen på plats.

Vi strävar alltid efter att bygga en långsiktig relation med såväl kunder som kandidater. Förtroende, kompetens och erfarenhet är ledord som vi arbetar efter. Vi vill att våra kunder ska känna att vi alltid levererar de bästa kandidaterna på marknaden – snabbast och till det bästa priset. För att kunna uppnå detta har vi långsiktiga relationer med alla våra kandidater i vår databas och i våra nätverk.

Vi vågar säga att vi arbetar för att alltid vara lite snabbare och effektivare än andra aktörer på marknaden.

Level står för Rekrytering på en annan nivå.