På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Strategisk Inköpare till Getinge Disinfection, Växjö

Har du ett tekniskt intresse i kombination med höga ambitioner om en god kvalité? Lockas du av möjligheten att arbeta med Strategiskt Inköp i en internationell kontext där din förmåga att skapa långsiktiga relationer och samarbeten blir viktiga inslag för Getinges fortsatta framgång.

Var med på en utvecklande och expansiv resa där man arbetar tillsammans mot målsättningen att rädda liv och säkerställa utmärkt vård!

Om tjänsten

På Getinge Disinfection i Växjö tillverkas diskdesinfektorer till sjukvården med högt ställda krav på funktion, säkerhet och användarvänlighet. I takt med en stor efterfrågan och nya produkter som är under utveckling behöver verksamheten utökas med ytterligare en Strategisk Inköpare.

Som Strategisk Inköpare tillhör du organisationen för Supply Chain där du kommer att ha ett kategoriansvar för ett sortiment. Vilken kategori det blir är beroende på din bakgrund, erfarenhet men även intresse. Tillsammans med tre kollegor och i nära samarbete med övrig verksamhet ansvarar ni för att säkerställa ett välfungerande inköp. I det löpande och dagliga arbetet ingår att självständigt ansvara för och utveckla ett visst antal befintliga leverantörer. Du kommer även att bli involverad i flera nyutvecklingsprojekt där nya leverantörer behöver identifieras och där du kommer att spela en viktig roll sett till att projektmål, kvalité och kostnadsmål uppnås.

I rollen ingår även att:

  • Driva förhandling med aktuella leverantörer.
  • Ansvara för avtalsskrivning, förhandling och uppföljning av priser och andra avtalsvillkor med befintliga och nya leverantörer.
  • Identifiera och etablera relationer med nya leverantörer samt löpande se över leverantörsbasen.
  • Aktivt arbeta med att initiera och driva förbättringsförslag och åtgärder.
  • Ansvara för att initiera och driva kostnadsbesparingsinitiativ för att realisera besparingar med bibehållen eller bättre prestation hos leverantörerna i enlighet med överenskomna mål.
  • Selektera, övervaka och utveckla leverantörsbasen inom utsedda kategorier.

Tjänsten är placerad på kontoret iVäxjö där även produktionen finns, du kommer att rapportera till Supply Chain Manager. I tjänsten ingår resor framförallt inom Sverige & Europa och i vissa fall till bla Asien.

Är det här du?

För att bli framgångsrik i rollen vill vi att du har tidigare erfarenhet från en motsvarande tjänst som Strategisk Inköpare och då gärna från ett tillverkande företag. Du är en van men också trygg förhandlare med en hög analytisk och strategisk förmåga i kombination med en god teknisk förståelse. Med största sannolikhet har du en akademisk bakgrund med ingenjörsinriktning eller ekonomi, alternativt har du skaffat dig motsvarande erfarenhet genom arbete. Har du även tidigare erfarenhet av att arbeta i M3 samt en bakgrund från Medtech är det meriterande.

Då rollen innebär daglig kontakt med både svenska såsom internationella leverantörer behöver du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, skriftligt och muntligt.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en god struktur i ditt arbete och som trivs i en roll med många kontaktytor. Vi vill att du är framåtriktad med ett intresse för att driva förbättring. Du har ett starkt eget driv med förmågan att skapa goda relationer samtidigt som du parallellt hanterar flera olika leverantörer och frågeställningar. Likaså är det av stor vikt att du har ett långsiktigt tänk och förhållningssätt med högt kvalitetfokus och en förståelse för att din insats i slutändan leder till att Getinge kan leverera en patientsäker produkt.

Sökord: Inköp, Sourcing, Strategisk, Procurement, Kvalité, Tillverkning, Medtech, Supply chain

Om företaget

Together we can make a difference.

At Getinge we are dedicated and passionate about helping our customers to save lives and ensure excellent care. We provide innovations for operating rooms, intensive-care units, sterilization departments and for life science companies and institutions. A position at Getinge will provide career opportunities that both inspire and challenge.

Here, you can make a difference every day

Om företaget

Together we can make a difference.

At Getinge we are dedicated and passionate about helping our customers to save lives and ensure excellent care. We provide innovations for operating rooms, intensive-care units, sterilization departments and for life science companies and institutions. A position at Getinge will provide career opportunities that both inspire and challenge.

Here, you can make a difference every day

Strategisk Inköpare till Getinge Disinfection, Växjö

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}