På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Att jobba på Level Recruitment

Rekryteringsbranschens bästa arbetsplats?!

Kontakta oss!

Vi litar på varandra

För oss på Level Recruitment är våra medarbetare den viktigaste resursen. Vi tror på eget ansvar och vi litar på varandra. Vi förväntar oss att man som medarbetare tar eget ansvar för att ens arbetsuppgifter blir utförda och att man når sina individuella mål.

Tillsammans säkerställer vi en hög grad av service och nöjdhet hos våra kunder. Förhållandet mellan Level och varje medarbetare bygger på ett ömsesidigt förtroende. Vi menar  att det leder till att såväl företag som individ blir starkare. För att underlätta i vardagen erbjuder vi bland annat fri arbetstid, fri semester och tekniska förutsättningar för att kunna jobba på andra platser än på kontoret.

Att få arbete, privatliv och fritid att gå ihop är svårt för många människor, speciellt för småbarnsföräldrar. Som ett modernt företag av idag ser vi till helheten och vill ge våra anställda de verktyg som behövs för att kunna få ihop livspusslet. Vi menar också att alla parter vinner på detta, i form av personlig utveckling, lägre sjukfrånvaro, ökad trivsel, lägre personalomsättning och högre lönsamhet.

För oss på Level Recruitment är medarbetarna den viktigaste resursen. Vi tror på eget ansvar och vi litar på varandra.”

För att kunna vara ett modernt företag som ligger i framkant behöver vi ständigt våra medarbetares input. Det både önskar vi och förväntar vi oss. Vi vill att alla skall vara med och bidra till en förbättrad arbetssituation genom aktiv delaktighet. Varje medarbetare är en viktig del av bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för trivsel och en god arbetsmiljö

När vi inte känner att vi räcker till, pratar vi med varandra. Vi är prestigelösa och ärliga mot varandra. Tillsammans löser vi problem vilket leder till förstklassiga rekryteringar, en god stämning och nöjda kunder. Vi sitter i ljusa lokaler med utsikt över vattnet på Skeppsbron i Gamla Stan i centrala Stockholm.

Fri arbetstid & fri semester
5
Fri arbetstid
Vår arbetstid är 40 timmar per vecka, men du avgör själv när & var du förlägger den. Dom flesta av oss jobbar mest på kontoret men varvar ibland med någon dag i veckan hemifrån.
Fri semester
När en medarbetare önskar ta ut semester så finns det en anledning till det & vi som företag lägger oss inte i vilken anledning det är.
Generösa personalförmåner
6
Som en modern arbetsgivare erbjuder vi goda förmåner för dig som jobbar på Level. Förutom självklara delar som exempelvis pensionsavsättning, sjukförsäkring,
friskvårdsbidrag & friskvårdstimme, erbjuder vi bland annat gemensam träning med PT en gång i veckan, företagsmassage & måndagsfrukost.

Trivsel & gemenskap

Vi satsar mycket på gemensam trivsel i form av sociala tillställningar & konferensresor, men framför allt respekterar vi varandra!

Årlig konferensresa

För att utvecklas som individer och företag anordnar vi en årlig konferensresa till ett spännande resmål. Vi har tidigare varig i London, Barcelona, Istanbul & Wien för att nämna några resmål. Konferensen varvas av gemensamma företags- och kompetensutvecklande övningar samt inslag av social karaktär. Våra konferenser är ett tillfälle för oss att lära känna varandra bättre och därmed fungera än bättre som ett sammansvetsat team.

After Work

Många av oss som jobbar på Level befinner sig mitt i livet med barn och familj, så ofta behöver vi planera in våra After Works i god tid. Cirka varannan månad hittar vi på något roligt efter jobbet, såsom bowling, karaoke, en god middag, boule eller liknande. Inför sommaren brukar vi hitta på något med mer sommartema och inför jul avnjuter vi ett gott julbord.

Glädje i vardagen

Det är ändå vardagen som är viktigast för oss. Alla spenderar mycket tid på jobbet och därför är det avgörande att vi har trevligt ihop måndag till fredag. Vi inleder veckan med måndagsmöte med tillhörande frukost och avslutar veckan med fredagsfika. För dom som kan och vill. Vi är ett sammansvetsat gäng med många starka individer med olika personligheter – men vi respekterar och värderar varandra för dom vi är!

Vill du jobba på Level?

Är du en erfaren rekryteringskonsult eller duktig säljare med rekryteringsbakgrund? Kontakta vår Rekryteringschef Susanna Hörler på 08-120 50 410 eller vår Försäljningschef Christian Smith på 08-120 50 410.

Att jobba på Level Recruitment

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}