Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Strategisk Inköpare Servicetjänster till Vasakronan – Stockholm

Har du en gedigen erfarenhet av strategiskt inköp av servicetjänster och lockas av möjligheten att arbeta i en affärsnära och framåtriktad roll? Drivs du av att jobba branschpåverkande i en central roll där du får dela din kunskap och arbeta för både långsiktiga och hållbara affärer?

Ta då chansen att bli en del av Sveriges ledande fastighetsbolag där du får vara med på resan mot den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas.

Om tjänsten

Som strategisk inköpare med fokus på inköp av servicetjänster hos oss på Vasakronan blir du del av en öppen, vänlig och inkluderande miljö med enkla värderingar som också är fast förankrade i kulturen. Vi tror på öppenhet, glädje, att få saker gjorda på ett schysst och ärligt sätt och att ta ansvar för helheten. Att vår avkastning går till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett stort plus.

Det här är rollen för dig som vill jobba affärsnära och bolagsövergripande med ansvar för avtalskategorin service. I denna kategori ingår främst tjänster inom service (såsom ex bevakning, brandlarm, växtservice m.m) men även andra typer av avtal kan förekomma. I rollen kommer du att arbeta i nära samarbete med interna beställare för att tillsammans hitta de bästa alternativen som långsiktigt säkerställer att satta affärsmål nås. Förutom en möjlighet att arbeta med varierade uppgifter i ett helhetsperspektiv kommer du också att bli del av ett kunnigt team som är generösa med att dela med sig av sina kunskaper.

I rollen ingår även att arbeta med följande:

  • Utveckla och genomföra kategoristrategier för större kategorier.
  • Omvärlds- och branschbevakning med särskilt fokus på kategori service.
  • Agera expert i inköpsfrågor inom din kategori internt och externt.
  • Skapa och leda kategoriteam för att ta fram och implementera rätt strategier.
  • Leda och genomföra upphandlingar.
  • Ständigt arbeta för att hitta nya kostnadseffektiva och långsiktigt hållbara lösningar.
  • Leverantörsuppföljning och utveckling.
  • Säkerställa hållbara leverantörer över tid.
  • Utveckling av processer och arbetssätt samt löpande effektiviseringsarbete.

Rollen ingår i den centrala inköpsfunktionen och du rapporterar till inköpschef. Du utgår från vårt huvudkontor i Sergelhusen, en del av Stockholms mest centrala och spännande stadsutvecklingsprojekt på Sergels Torg. Här får du en riktigt grym arbetsplats med alla förutsättningar för ett modernt digitalt och varierat arbetssätt som dessutom är byggt för att du ska må så bra som möjligt. Och tänket är enkelt – trivs en och mår bra blir det lätt och kul att jobba! I tjänsten ingår också resor till övriga kontor i Uppsala, Malmö och Göteborg.

Självklart kommer vi göra vårt yttersta för att du ska lyckas och här finns alla möjligheter att driva din egen utveckling. Dels genom olika utbildningar men framförallt genom att du deltar i eller driver spännande projekt tillsammans med otroligt kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Här är det du som sätter gränser för din egen utveckling!

Är det här du?

Du har med största sannolikhet arbetat med strategiskt inköp helt eller delvis fokuserat på servicetjänster runt tre till fem år. Under denna tid har du skaffat dig god kompetens både gällande servicetjänster och tillhörande avtalsjuridik.

Då vi har höga ambitioner med vårt hållbarhetsarbete är det mycket meriterande om du också har intresse och erfarenhet för miljö-/hållbarhetsfrågor. Med stor sannolikhet har du en för tjänsten relevant akademisk utbildning och du ser fram emot att driva och utveckla kategorin vidare.

Vi söker dig som är nyfiken, tänker helhet och trivs bäst i en organisation där du förväntas tänka nytt, kan påverka och där beslutsvägarna är korta. Du har också en naturlig fallenhet för att bygga relationer och eftersom du kommer ha många kontaktytor internt och externt så det är viktigt att du inte bara gillar att samarbeta och dela kunskap, utan har en vilja att göra det – på absolut bästa sätt!

Sökord: Inköp, upphandling, entreprenad, procurement, ramavtal, inköp, service

Om företaget

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 194 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se

Om företaget

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 194 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se

Strategisk Inköpare Servicetjänster till Vasakronan – Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}