På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

SQE, Supplier Quality Engineer till Getinge Disinfection, Växjö

Har du ett stort tekniskt intresse i kombination med höga ambitioner om en god kvalité? Lockas du av möjligheten att arbeta i en produktionsnära roll med stor möjlighet att påverka och bidra till en ständigt pågående förbättringsprocess?

Var med på en utvecklande och expansiv resa där man jobbar tillsammans mot målsättningen att spara liv och säkerställa utmärkt vår!

Om tjänsten

På Getinge Disinfection i Växjö tillverkas diskdesinfektorer till sjukvården med högt ställda krav på funktion, säkerhet och följsamhet i funktion. I takt med en stor efterfrågan och nya produkter som lanserats på marknaden behöver nu verksamheten förstärkas med ytterligare en Supplier Quality Engineer.

I rollen kommer du att vara övergripande ansvarig för att kvalitetssäkra leverantörer och leverans framförallt inom segment: komponenter, givare och pumpar. Kvalitetssäkring sker av både befintliga (i form av revisioner) såsom kvalificering av nya leverantörer. Arbetet sker i nära samarbete med både inköp, produktion såsom kvalitetsavdelningen. Rollen är bred och du kommer att arbeta mer operativt nära produktion såsom strategiskt där du kommer att vara delaktig i interna utvecklingsprojekt.

I rollen ingår att:

  • Arbeta med kontinuerlig förbättring av leverantörer med fokus på kvalitet.
  • Underhålla och utveckla befintliga och potentiellt nya leverantörer.
  • Hantera och följa upp avvikelser i leverans, löpande och strategiskt.
  • Stötta produktion- och inköpsfunktion både i dialog med- och i utveckling av leverantörer.
  • Utföra leverantörsrevisioner samt dokumentation av dessa.

Tjänsten är placerad på kontoret i centrala Växjö där även produktionen sitter, du kommer att rapportera till SQE Manager. I tjänsten ingår resor framförallt inom Europa, uppskattningsvis 30-40 dagar/år

Är det här du?

Vi vill att du som söker denna roll har tidigare erfarenhet från en motsvarande tjänst på ett tillverkande företag. Alternativt har du en bred teknisk bakgrund och har arbetat nära produktion och med ett stort fokus på kvalité och uppföljning. Du har en god förståelse för supply chain och flöden inom tillverkning. Vidare är det mycket meriterande om du har erfarenhet från medtech och har tillämpat standarder såsom IOS 13485, TS 16949,FDA, MDD och MDR.

Vi ser också gärna att du har en akademisk utbildning inom för tjänsten relevant område, alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetens genom arbete. Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Ett stort plus är om du även har kunskaper i franska.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en god kommunikativ förmåga. Du ser vad som behöver göras och vågar fatta självständiga beslut men involverar också andra i ditt arbete. Samtidigt som du behöver vara en kritisk granskare och vara noggrann i din dokumentation har du en förmåga att få andra med dig och att skapa goda, långsiktiga relationer.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Getinge med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 073-55 88 927. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: SQE, SQA, Supplier quality assurance, kvalité, produktion, tillverkning, medtech, supply chain

Om företaget
Together we can make a difference

At Getinge we are dedicated and passionate about helping our customers save lives and ensure excellent care. A career at Getinge provides career opportunities that both inspire and challenge. Here, you can make a difference every day.

Kontaktperson Carolina Eskengren 08-12050427
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform Tillsvidare Placeringsort VÄXJÖ
Om företaget
Together we can make a difference

At Getinge we are dedicated and passionate about helping our customers save lives and ensure excellent care. A career at Getinge provides career opportunities that both inspire and challenge. Here, you can make a difference every day.

SQE, Supplier Quality Engineer till Getinge Disinfection, Växjö

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}