På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

SPL Manager till Getinge Solna

Trivs du i gränssnittet logistik och inköp och drivs av att arbeta med Lean-metodik? Är du en person som motiveras av att engagera och inspirera andra i förändring? Getinge söker just nu en SPL Manager med intresse av att driva change management.

Om tjänsten

Som SPL Manager ansvarar du för 8 medarbetare inom Supply Chain, Transport Management och administration. Ansvaret omfattar också materialförsörjning och prognoshanteringen för Getinges leverantörer. Getinge befinner sig i en spännande och dynamisk fas där du i rollen som SPL Manager förväntas vara en nyckelperson för att arbeta med Getinges SPL. Du arbetar med att forma och implementera avdelningens processer utifrån Lean-metodik. Målet är att uppnå kvalitets-, leverans- och processeffektivitet. Din roll blir att inspirera och utveckla en kultur som arbetar mot ständiga förbättringar.

En del innefattar bland annat att optimera försörjningskedjan och produktionen samt nå fabrikens och Getinges övergripande mål för leveransprecision.

Ett övergripande mål för rollen är att kontinuerligt arbeta med förändringsledning och continuous improvement.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Inköp av material, indirekt material och service
  • Arbeta med prognos och flexibilitets förbättringar
  • Budgetansvar
  • Personalansvar
  • Arbeta med samt implementera Lean och Lean-metodik
  • Följa upp utvecklingsprojekt
  • Arbeta med Getinges globala SOP:ar (standard operation procedures)

Som en del av Sourcing organisationen på Getinge utgår du från kontoret i Solna och rapporterar till Director Purchasing.

Är det här du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med och utifrån Lean, både med att analysera, ta fram och implementera processer och rutiner som har Lean som bas. Vidare ser vi att du har erfarenhet av prognosarbete och god systemerfarenhet. Har du tidigare arbetat i en lönesättande befattning och digitaliseringsarbete är detta starkt meriterande. Då koncernspråket är engelska ser vi att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har förmågan att självständigt och med energi driva arbetet framåt på ett strukturerat och resultatorienterat vis. Du har förmågan att arbeta både med operativa och strategiska frågor och trivs med att arbeta i gränslandet där emellan. Vi ser också att du har lätt för att samarbeta och trivs med att agera som en coachande ledare.

Sökord: procurement, six sigma, black belt, medtech, supplier planning, logistic, excell

Om företaget

Together we can make a difference

At Getinge we are dedicated and passionate about helping our customers save lives and ensure excellent care. A career at Getinge provides career opportunities that both inspire and challenge. Here, you can make a difference every day.

Om företaget

Together we can make a difference

At Getinge we are dedicated and passionate about helping our customers save lives and ensure excellent care. A career at Getinge provides career opportunities that both inspire and challenge. Here, you can make a difference every day.

SPL Manager till Getinge Solna

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}