På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Verksamhetsutvecklare till Bravida!

Bravida’s Verksamhetsutvecklingsteam växer – Nu söker vi en Verksamhetsutvecklare! Är det du?

Vill du jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Bli en del av Bravida! De arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv: el, vs, ventilation och mycket mer. Nu söker vi en driven Verksamhetsutvecklare inom kvalitet och arbetsmiljö till deras team. De arbetar i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang, kunskap och ansvar samt erbjuder en miljö där människor trivs.

Om jobbet

Som Verksamhetsutvecklare på Bravida kommer du att förvalta och utveckla processer och ledningssystem. Dina kontaktytor kommer vara breda och ingen dag är den andra lik! Dina arbetsuppgifter kommer att bland annat bestå av:

  • Uppdatera och utveckla processer och ledningssystem
  • Självständigt driva förändringsprojekt
  • Planera och genomföra internrevisioner
  • Jobba med ständiga förbättringar
  • Vara en nyckelspelare i nära samarbete med Kvalitetschefen
  • Jobba med digital utveckling
  • Implementering av nya arbetssätt
  • Hålla i WS eller andra typer av förbättringsforum

På deras huvudkontor vid Telefonplan i Stockholm samlas många olika funktioner som tillsammans arbetar för att stötta, förvalta och utveckla Bravida. Däremot är det inte nödvändigt att du är boende i Stockholm men det ingår då i stället en del resor dit med jämna mellanrum. Rollen som Verksamhetsutvecklare är en ny tjänst där du blir en del av det starka Verksamhetsutvecklingsteamet! Varje dag jobbar dom tillsammans för att bli ännu bättre på det de gör. Här blir du en i gänget!

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning från högskola/universitet samt relevant yrkeserfarenhet som uppnår minst 5 år. Du är serviceinriktad och kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt höga krav på kvalitet och noggrannhet. Du beskriver troligtvis dig själv som en analytisk och strategisk person men som gärna arbetar nära människor. Vidare har du djupare förståelse för svårigheterna vid implementering av förändringar i organisationer samt grundar dina beslut på relevant statistik och fakta.

På Bravida värdesätts teamkänslan. Stämningen är öppen och vänlig och de hjälps åt i jobbet, men du måste också kunna leda dig själv. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar dom framåt! Du motiveras både av att utveckla andra människor och verksamheter samt att utveckla dig själv, kompetensmässigt såväl personligt. Du uppskattar att både ge och ta feedback som en del i utvecklingen. De är, precis som du, prestigelösa lagspelare som värdesätter hands-on anda!

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Deras huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har dom blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. De är ett bolag som ständigt växer och eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

På Bravida skapas förutsättningar för din utveckling, utan att begränsas av väggar eller tak. Att du har nya idéer eller kommer från annan bransch än bygg- och installation ser vi som positivt!

Läs mer om Bravida på: www.bravida.se

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Verksamhetsutvecklare till Bravida!

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}