På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Projektledare ombyggnad till John Mattson, Stockholm

John Mattson är i en tillväxtfas där vi vill etablera oss genom ytterligare förvärv i tillväxtkommuner i Stockholmsområdet. Nu förstärker vi organisationen med ytterligare nytänkande, kompetenta och serviceinriktade medarbetare.

Vi söker en projektledare med gedigen erfarenhet av att driva framgångsrika bostadsprojekt inom ombyggnad.

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och lockas av en viktig och bred roll med stort utrymme att agera utifrån strategier och tillväxtmål? Trivs du i en företagskultur som präglas av öppenhet, professionalitet och engagerade medarbetare? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten

Som projektledare ombyggnad är du med och utvecklar vår projektverksamhet. I rollen har du ett helhetsansvar från projektidé till överlämning av underhålls- och ombyggnadsprojekt. Du samarbetar tätt med våra förvaltare och kundkoordinator internt och med hyresgäster, entreprenörer, konsulter, kommuner och myndigheter.

Arbetet utgår från vårt huvudkontor på Lidingö, i trivsamma och vackert belägna lokaler invid vattnet och med närhet till kommunikationer. Du rapporterar till Chef Projekt.

I ditt ansvar ingår:

  • produktionsansvar och ekonomiskt ansvar för byggprojektet från start till färdigställande
  • ansvar för att genomförande av projektet sker enligt John Mattsons projektprocess
  • att genomföra förfrågan, förhandling och upphandling av entreprenader
  • att självständigt upprätta och behålla relationer med entreprenörer, kommuner och andra intressenter
  • ansvar för rapportering av projektstatus och måluppfyllelse

Är det här du?

Vi söker dig med akademisk examen inom bygg/fastighet alternativt har du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Du har minst 5–10 års erfarenhet av projektledning med fokus på ombyggnation av bostäder. Du har ett genuint intresse för utveckling av bostäder och goda livsmiljöer och är van att leda flera projekt parallellt med en mycket god förståelse för hela processen från förstudie till överlämning.

Du uttrycker dig väl i svenska i både skrift och tal.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är positiv, professionell och prestigelös samt agerar självständigt inom din yrkesroll. Du är driven, affärsmässig, har hög leveranskvalité och är en skicklig ledare i dina projekt. Vidare har du strategisk förmåga, är resultatorienterad samt har ett flexibelt förhållningssätt. Du är en lagspelare, trygg i dig själv och bidrar med dina kompetenser och din person för det bästa resultatet.

Vi erbjuder dig

John Mattson är på en spännande förändringsresa. I juni 2019 blev vi ett börsnoterat bolag och framöver ska vi växa både storleksmässigt och geografiskt i Stockholmsområdet. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete i en mindre organisation med ca 25 medarbetare. Arbetsplatsen präglas av sunt klimat, hög trivsel och stort engagemang där alla medarbetare är viktiga kugghjul i maskineriet. Bolaget har en stabil grund att stå på och vi utvecklar och förädlar för att vässa oss ännu mer.

Sökord: byggprojektledare, bostäder, bostad, bygg, projektledning

Om företaget

John Mattson Fastighetsföretagen AB skapar goda livsmiljöer över generationer. Vi äger och förvaltar ca 2 800 lägenheter på Lidingö och i Sollentuna. Bolaget grundades 1965 av byggmästare John Mattson och drivs än idag utifrån en värdegrund baserad på långsiktighet, professionalitet och engagemang.

Om företaget

John Mattson Fastighetsföretagen AB skapar goda livsmiljöer över generationer. Vi äger och förvaltar ca 2 800 lägenheter på Lidingö och i Sollentuna. Bolaget grundades 1965 av byggmästare John Mattson och drivs än idag utifrån en värdegrund baserad på långsiktighet, professionalitet och engagemang.

Projektledare ombyggnad till John Mattson, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}