På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Systemspecialist inom Ekonomi – Agresso / Unit4 ERP till Bravida

Har du ett intresse av att arbeta med affärssystem (Agresso /Unit4 ERP) inom ett stort bolag som växer? Trivs du i en stimulerande miljö med möjlighet till många kontaktytor? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du tillsammans med ett kunnigt team av systemspecialister får vara med och ta ett stort ansvar för att stödja i det vardagliga flödet och utveckla Bravidas affärsflöden och processer med inriktning mot ekonomimodulen.

Här blir du en viktig del i Bravidas pågående tillväxt- och digitaliseringsarbete inom ett stabilt börsnoterat bolag med en ambitiös framtidsplan.

Om tjänsten

Bravida ökar nu sina digitala satsningar och kapacitet för att stödja en växande grupp användare och affärsprocesser. Detta innebär en spännande resa där du som Systemspecialist inom Agresso /Unit4 ERP både kan skapa värde genom att upprätthålla dagens centrala affärsflöde och samtidigt medverka till att utveckla lösningar i linje med morgondagens växande automatiseringsbehov.

I rollen kommer du bland annat att:

  • Ansvara för löpande förvaltning och utveckling inom ekonomimodulen av Bravidas uppsättning av Unit4 ERP
  • Ta rollen som projektledare och driva, kravställa och genomföra olika förändringsinitiativ i samarbete med andra systemspecialister, leverantörer och övriga intressenter inom Bravida
  • Utarbeta skalbara lösningar för att möta affärsbehov från Bravidas verksamhet
  • Genomföra systemuppsättning vid förvärv
  • Medverka vid uppgraderingar och genomförande av systemtester
  • Dokumentera systemlösning och proaktivt analysera flödesförbättringar

Du kommer att samverka i ett kompetent team med fler systemspecialister inom Agresso /Unit4 ERP vid avdelningen Digital Development. Teamet som du kommer att tillhöra finns positionerade i både Sverige, Norge och Danmark där majoriteten arbetar från huvudkontoret vid Telefonplan i Stockholm. Rollen är positionerad i Stockholm, då merparten av de för rollen relevanta kontaktytor sitter vid huvudkontoret i Hägersten. Resor inom de nordiska länderna kan förekomma.

Utvecklingsmöjligheter

Du erbjuds goda möjligheter till att fördjupa dina kunskaper inom Agresso/Unit4 ERP i en komplex, stor och utmanande uppsättning som spänner över fler länder. Du får möjlighet att medverka till att utveckla skalbara lösningar som skall hantera stora affärsflöden i en växande installation.

Rollen erbjuder både långsiktig fördjupning och breddning till andra delar inom Digital Development där det också finns möjlighet att se en helhet och över tid utveckla en god förståelse för Bravidas affär och avdelningar samt andra närliggande digitala satsningar.

Du hamnar i en kunskapsdelande atmosfär med möjlighet till stort eget ansvar tillsammans med fler systemspecialister inom andra systemprocessområden där du också kan påverka din arbetsvardag samt vilken riktning din framtid ska ta.

Är det här du?

Vi söker dig som har ett starkt system- och processintresse samt minst 5 års erfarenhet av Unit4 ERP/Agresso i form av systemuppsättning, förvaltning och behovskartläggning särskilt inom Ekonomimodulen. Du har med fördel varit med och kravställt/testat/verifierat funktionsförändringar och har god erfarenhet av att leda förändringsprojekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med bankuppsättning (in- och utbetalningar), arbetsflöden, EFH-modulen samt god kännedom kring olika fakturaformat (t.ex. Peppol).

Du har även arbetat strukturerat med data/databearbetning och är en avancerad användare av Excel. Vidare är en eftergymnasial utbildning inom IT eller Ekonomi samt erfarenhet av övriga moduler i Unit4 ERP meriterande men inget skallkrav. Du uttrycker dig väl i något av de nordiska språken (svenska, norska, danska) och engelska i både tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är noggrann och van att arbeta systematiskt/metodiskt. Vidare arbetar du med en tydlig struktur i ditt arbete både självständigt och i grupp med stark egen initiativförmåga och driv.

Du är en lösningsorienterad och kommunikativ person som kan presentera och utbyta tankar med många olika målgrupper och har lätt att förstå verksamhetsbehov. Positiv och flexibel är andra egenskaper som Bravida värderar högt.

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av service- och installationstjänster i Norden, med fler än 11 700 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på ett 170-tal orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av service- och installationstjänster i Norden, med fler än 11 700 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på ett 170-tal orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Systemspecialist inom Ekonomi – Agresso / Unit4 ERP till Bravida

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}