På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Tillsatt jobb
1 Referensuppdrag

Senior Projektledare Bostadsutveckling till BESQAB, Stockholm

Motiveras du av att arbeta i ett växande bolag som satsar för framtiden? Med fler spännande större projekt på ingång behöver nu BESQAB förstärka verksamheten med ytterligare en Senior Projektledare inom Bostadsutveckling.

Om tjänsten

BESQAB firar i år 30-årsjubileum och arbetar med bostadsutveckling inom tre affärsområden: Projektutveckling Bostad, Construction Management (projektledning med totalansvar för hela byggprocessen på uppdrag av extern beställare) samt Fastighetsutveckling av vårdbostäder. Idag är man drygt 100 personer anställda i bolaget och är sedan 2014 noterade på Nasdaq Omx.

I rollen som Senior Projektledare har du ett totalansvar för bostadsprojekt där du är delaktig i hela processen genom samordning och ledning av projektet från planering och projektering till genomförande och uppföljning. Oavsett projektets storlek präglas de alltid av ett starkt personligt engagemang.

I rollen ingår ansvar för:

 • Projektutformning i tidiga skeden
 • Projekteringsledning och samordning med konsulter, entreprenörer och övriga leverantörer
 • Myndighetskontakter
 • Upphandling och kalkylarbete
 • Budget och tidsplan
 • Kalkyler och ekonomisk plan för BFR
 • Försäljningsarbete
 • Leda projektgruppen mot uppsatta mål

Till din hjälp finns ett flertal stödfunktioner inom företaget, som närmsta chef har du en utav affärscheferna.

På BESQAB blir du del av en företagskultur som präglas av ett gott samarbetsklimat med engagerade medarbetare som sätter affären främst. Under flertalet år har den årliga NMI-undersökningen visat på mycket nöjda medarbetare och då framförallt tack vare den goda stämning, öppenhet och hjälpsamhet som råder. BESQAB ligger även mycket högt rankade när det kommer till det bostadsbolag som har nöjdast kunder.

BESQAB flyttade nyligen in i nybyggda lokaler i Danderyd centrum där man arbetar aktivitetsbaserat och där också denna tjänst utgår ifrån. Här är det nära till kommunikationer, parkering, träningsmöjligheter och trevliga luncher.

Är det här du?

Vi söker dig med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från produktion av flerfamiljshus där du hunnit genomföra ett antal byggprojekt. Du har antagligen erfarenhet som Projektledare men kanske arbetar du idag som Arbetschef eller Senior Projekteringsledare.

Vidare har du:

 • Erfarenhet av projektledning från både mindre och stora, komplexa projekt, gärna storleksmässigt över 100 lägenheter
 • God vana vid ekonomisk uppföljning och styrning
 • God förmåga att planera och dokumentera
 • Erfarenhet av entreprenadinköp

Din utbildningsmässiga bakgrund är troligtvis en Civilingenjörsutbildning inom Väg- och Vattenbyggnad, Lantmäteri, Samhällsbyggnad eller en 3-årig utbildning som Högskoleingenjör. Alternativt har du genom arbete skaffat dig motsvarande kompetens.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är strukturerad, social och kommunikativ. Du lägger stor vikt vid att leverera med kvalité vilket i slutändan också leder till nöjda kunder. Vidare behöver du vara metodisk och van vid att koordinera och fördela arbetsuppgifter samt bekväm i en ledande befattning. Framförallt är du genuint intresserad av det du gör och sätter affären främst.

B-körkort är ett krav.

Sökord: Bostadsutveckling, Construction Management, Projektledning, Nyproduktion, Bostadsproduktion

Om företaget

Fastigheter är som relationer. De måste utvecklas och behandlas med omsorg. På BESQAB är vi bra på både och. Vår verksamhet spänner över hela fältet från köp och förädling av råmark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter.

Om företaget

Fastigheter är som relationer. De måste utvecklas och behandlas med omsorg. På BESQAB är vi bra på både och. Vår verksamhet spänner över hela fältet från köp och förädling av råmark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter.

Senior Projektledare Bostadsutveckling till BESQAB, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}