På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Projektledare till Bravida Cooling, Stockholm

Motiveras du av att få driva hela processen från ax till limpa? Gillar du dessutom att leda i förändring och vill vara med att bygga framtidens kylanläggningar? Nu söker vi en projektledare inom kyla till Stockholm. På Bravida kommer du in i ett företag i stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för utveckling och entreprenörskap!

Om tjänsten

Som projektledare kommer du att ha en viktig roll för Bravidas framtida utveckling. Avdelningen är nu inne i en förändringsfas med flera installationsprojekt som ställer höga krav på vår organisation och bemanning. I rollen som projektledare på Bravida ansvarar du för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Här arbetar du med affärsutveckling, driver kontakten med kunder samt ansvarar för tidplan, ekonomi och uppföljning av projekten.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Att ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • Ta fram tekniska lösningar
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att leda och engagera medarbetare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Företagskulturen är vänlig, öppen, inkluderande. Här bidrar du och dina kollegor aktivt till den goda sammanhållningen.

Tjänsten är placerad i Stockholm och du rapporterar löpande till avdelningschefen.

Är det här du?

För att lyckas i den här rollen behöver du motiveras av att arbeta från ax till limpa. Du är en driven och öppen person som har ett intresse för projektledning och tycker om att motivera och leda andra. I den här rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, ett ekonomiskt intresse och en god administrativ förmåga. Vidare ser vi att du är kommunikativ samt lyhörd då du kommer att ansvara för många kontaktytor både inom och utanför organisationen.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning och praktisk erfarenhet av rollen som projektledare inom kyla, VVS-tekniska installationer eller närliggande branscher. Du har god erfarenhet inom byggteknik och byggproduktion mot fastigheter och har kalkylerat arbeten i projekt med avseende på material och tid. Vi ser också att du har erfarenhet av entreprenadjuridik. Vidare har du god datorvana, kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

I den här tjänsten kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Kamilla Envall på 08-120 50 432. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Ingenjör, montör, VVS, el, vent, rör, kalkylator, projektledare, kyla, vs

Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Kontaktperson Kamilla Envall +46812050432
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform Tillsvidare Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Projektledare till Bravida Cooling, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}