Sök jobbet
1 Lediga jobb

Projektledare Byggservice till Stångåstaden, Linköping

Har du erfarenhet av byggprojekt och installation, och trivs i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik? Gillar du att snabbt åtgärda problem och säkerställa att projekten håller god kvalitet? Då kan det här vara rätt roll för dig!

Om tjänsten
Stångåstaden investerar mer än en halv miljard per år för att renovera och utvecklabeståndet, för en bättre stad med fina, klimatsmarta boendemiljöer.

Rollen tillhör organisationen för Ombyggnation och Underhåll med ansvar för projekt i hela Stångåstadens bestånd. Rollens uppdrag är att driva projekt för felavhjälpande fastighetsunderhåll, där vissa är av akut karaktär. Som projektledare agerar du som spindeln i nätet med fokus på att koordinera interna och externa instanser, samtidigt som du säkerställer att projektet drivs enligt tid, ekonomi och kvalitet till dessa att projektet överlämnas till förvaltning. Rollen jobbar nära förvaltningen, underhållsplaneraren och projektchefen.

Med din långa erfarenhet av projektstyrning i beställarrollen samt din breda kunskap inom bygg- och fastighetsfrågor kommer du att bli en viktig kugge i vår organisation för Ombyggnation och Underhåll för att nå nästa nivå i vårt arbete med underhålls- och felavhjälpande fastighetsunderhåll. I samverkan med förvaltningen jobbar du för att en god logistik för både kunder och entreprenörer uppnås under pågående förvaltning.

Stångåstaden är ett företag som präglas av öppenhet, inspiration och respekt för varandra. Självledarskap och att ge medarbetaren möjlighet att ta eget ansvar är en central del i Stångåstadens företagskultur.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Driva både underhålls- och felavhjälpande fastighetsunderhåll
  • Kalkyl för projektet
  • Projektstyrning
  • Upphandling
  • Inventering
  • Kravställning och uppföljning av externa leverantörer

Du rapporterar till chefen för ombyggnation och underhåll och utgår från Linköping.

Är det här du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att driva byggprojekt och som har en förståelse för installation. Du är van att arbeta med projektkalkyl och har en god orientering kring entreprenadjuridik. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom området eller motsvarande kompetens, som vi bedömer likvärdig, förvärvad genom arbetslivserfarenhet.

Vidare har du en gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och har en förståelse för fastighetsunderhåll, gärna med bakgrund från installation, teknisk förvaltning eller byggservice.

Du talar och skriver svenska obehindrat och är van att skapa och hålla i presentationer.

Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad då du kommer arbeta på både detalj- och övergripande nivå. Vidare är du flexibel och serviceminded i ditt bemötande då rollen innebär många olika kontaktytor. Du trivs i en dynamisk och varierad miljö och har förmågan att prioritera, vara pragmatisk och skapa struktur.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Stångåstaden med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423 eller Sofia Gaard på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: byggprojektledning, renovering, ombyggnation, teknisk förvaltning, fastighetsförvaltning, underhåll, lokal, bostäder, kulturfastigheter

Om företaget

Stångåstaden är Linköpings största bostadsbolag och en av landets ledande bostadsaktörer. Som kommunägt bolag har vi ett unikt uppdrag: att göra Linköping till en ännu bättre plats att leva på. Tillsammans med kunder, medarbetare och engagerade aktörer bygger vi framtidsstaden Linköping. Välkommen att jobba hos oss – vi är arbetsplatsen för dig som vill göra skillnad.


Kontaktperson Sofia Gaard
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort LINKÖPING
Om företaget

Stångåstaden är Linköpings största bostadsbolag och en av landets ledande bostadsaktörer. Som kommunägt bolag har vi ett unikt uppdrag: att göra Linköping till en ännu bättre plats att leva på. Tillsammans med kunder, medarbetare och engagerade aktörer bygger vi framtidsstaden Linköping. Välkommen att jobba hos oss – vi är arbetsplatsen för dig som vill göra skillnad.

Projektledare Byggservice till Stångåstaden, Linköping

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}