På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Production Engineering Manager

Har du erfarenhet av produktionstekniskt arbete och trivs i en ledande befattning? Vill du arbeta i ett innovativt företag där du kan bidra till en mer hållbar värld?

DeLaval är just nu inne i en digital förändringsresa där de investerar och satsar på att lägga om fabrikslayouten för att öka kapaciteten; detta med fokus på digitalisering och automation. Rollen ger dig möjligheten att kombinera teamledarskap med praktisk daglig ingenjörskonst och industrialisering av nya och innovativa produkter.

DeLaval är världens största utvecklare, tillverkare och leverantör av mjölkproduktionslösningar. De erbjuder dig en arbetsplats som ingen annan, där toppmodern teknik går hand i hand med djurens välbefinnande.

Om tjänsten

Som Production Engineering Manager är du ansvarig för investeringar och utvecklingsprojekt. Rollen har det övergripande ansvaret att leda den tekniska utvecklingen och processutvecklingen i fabriken.
Fabriken består av 180 medarbetare och har det globala ansvaret för att producera och leverera DeLavals Voluntary Milking System (VMS) som är en av deras viktigaste produkter. De monterar och testar även annan utrustning i DeLavals produktsortiment.

Rollen leder den produktionstekniska avdelningen som idag består av tio medarbetare. Utifrån en ambitiös målbild och med ett innovativt tankesätt förväntas du skapa en tydlig strategi och riktning för ditt team för att möjliggöra och ge förutsättningar till högre framgångar i fabriken. Du och ditt team kommer att spela en viktig roll för att se till att nya och befintliga produkter monteras på det mest effektiva sättet där hög kvalitet i alla led är en avgörande faktor. Du är fabrikens röst i relationen och samarbetet med utvecklings- och teknikavdelningarna inom DeLaval och har både externa och interna kontaktytor.

Det produktionstekniska arbetet innebär att ständigt utmana och förbättra DeLavals produktionsprocess, metoder och verktyg där du har en viktig och avgörande roll i utvecklingsarbetet framöver.

Rollen som Production Engineering Manager är bred. Ditt nyckelansvar är att:

 • Leda och utveckla produktionsteknikavdelningen och skapa ett sammanhållande team
 • Definiera, schemalägga och optimera användningen av alla tillgängliga tekniska resurser för att uppnå önskade mål relaterat till effektivitet, produktivitet och kostnader för fabrikens övergripande plan
 • Bidra till utvecklingen av fabrikslayouten och ta fram tekniska metoder och verktyg för att för att montera produkter och underlätta för medarbetare i produktion.
 • Utveckla strategier och implementera planer för förbättrad säkerhet/kvalitet/leveransprestanda i linje med fabrikens vision
 • Fasa in nya produkter och hjälpa till med befintliga produkter i produktion
 • Leda och delta i fabriksprojekt, främst industrialiseringar av nya produkter
 • Hantera fabrikens investeringar i verktyg, utrustning och utvecklingsprojekt
 • Leda upphandlingar av externa leverantörer

I den här rollen får du möjlighet att arbeta i en vacker miljö där du har fabriken, utvecklingen och laboratoriet tätt intill varandra, placerade i Tumba. Du kommer att vara en viktig del av fabrikens ledningsgrupp rapporterande till fabrikschefen.

Är det här du?

Vi söker dig som har:

 • Universitetsexamen inom ett tekniskt område
 • Minst 5 års relevant erfarenhet från tillverkningsindustri
 • Erfarenhet från ledarrollen och att skapa framgångsrika team
 • God kunskap och intresse av produktionstekniska verktyg och metoder
 • Erfarenhet av att använda Lean-metodik
 • Vana av att leda projekt
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom montering, men det är inte ett krav.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en god förmåga att coacha, leda och bygga framgångsrika team. Du är resultatinriktad, proaktiv och innovativ i ditt tankesätt och du motiveras av att finna nya tekniska lösningar och driva förbättringar. Då du kommer representera den produktionstekniska funktionen söker vi dig som är en driven, lyhörd och ödmjuk ledare med integritet som känner sig trygg i att hålla i möten och styra en grupp i rätt riktning. Slutligen söker vi sig som är analytisk och välorganiserad med en förmåga att skapa långsiktiga mål och strategier.

På DeLaval tror vi att mångfald i våra team får oss att utveckla bättre produkter och ha den bästa arbetsmiljön.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar DeLaval med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Our vision is to make sustainable food production possible. As a company built on innovation, we constantly work to find ways of helping our customers, dairy farmers, do more with less by providing world-leading milking equipment and solutions. Today, DeLaval has approximately 4,500 passionate professionals operating in more than 100 markets around the world. DeLaval is part of the Tetra Laval Group. See more at www.delavalcorporate.com.Kontaktperson Jessica Bauer
Tjänstens omfattning Tillsvidare Anställningsform Permanent Placeringsort TUMBA
Om företaget

Our vision is to make sustainable food production possible. As a company built on innovation, we constantly work to find ways of helping our customers, dairy farmers, do more with less by providing world-leading milking equipment and solutions. Today, DeLaval has approximately 4,500 passionate professionals operating in more than 100 markets around the world. DeLaval is part of the Tetra Laval Group. See more at www.delavalcorporate.com.

Production Engineering Manager

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}