Sök jobbet
1 Lediga jobb

Senior Software Development Consultant till Cloud Enabalers, Göteborg

Vill du jobba med att mjukvaruutveckling i attraktiva kunduppdrag? Är du också övertygad att framtiden tillhör de bolag, oavsett bransch, som lyckas transformeras till datadrivna mjukvarubolag? Titta hit – för det är just det vi hjälper våra kunder med varje dag!

Om tjänsten

I rollen som Senior Software Development Consultant är din främsta uppgift att utveckla moderna applikationer och tjänster enligt bästa praxis. Utöver detta får du även möjligheten att ta ledarrollen gentemot andra utvecklare hos kunden, aktivt delta i arkitektoniskt arbete och föreslå förbättringar i kundens tekniska miljö.

Med din gedigna expertis och erfarenhet inom mjukvaruutveckling har du förmågan att implementera optimala lösningar för att överträffa kundens förväntningar. Din arbetsdag kommer att vara varierad och inkludera inte bara hands-on-utvecklingsarbete utan även vägledning och coaching av våra kunder. Din expertis och engagemang inom mjukvaruutveckling kommer att göra en avgörande skillnad och bidra till framgångsrika projekt.

I dina viktigaste arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Utveckla och implementera branschledande metoder och bästa praxis inom mjukvaruutveckling och arkitektur
  • Hantera kundens behov genom effektiv kommunikation och samarbete
  • Utforska och föreslå ny utveckling baserat på förståelse för kundens verksamhet och tekniska landskap
  • Ha möjlighet att leda andra utvecklare hos kunden

Du kommer mestadels arbeta ute hos våra kunder och på vårt kontor vid Kungstorget 7 i Göteborg. Som arbetsgivare erbjuder vi hög flexibilitet och tillämpar frihet under ansvar med en blandning av arbete hos kund, på vårt kontor och från hemmet.

Är det här du?

För att lyckas i denna roll bör du vara en erfaren mjukvaruutvecklare med kunskap inom fullstack-utveckling eller specialisering inom back-end med erfarenhet av teknologier som Node.js, Python eller .NET Core. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med Infrastructure as Code (IaC) i molntjänster som Azure med Bicep, AWS med CDK eller Terraform. En akademisk utbildning inom systemvetenskap eller liknande är önskvärd, tillsammans med minst 5 års erfarenhet i liknande roll. Bekantskap med Linux-miljöer och tidigare konsultvana är fördelaktigt. Ytterligare kompetenser som vi värdesätter inkluderar kunskaper inom Kubernetes, DevSecOps och Analytics.
Slutligen är du flytande i svenska och engelska i tal och skrift samt är svensk medborgare.

Vi värdesätter medarbetare som är flexibla och prestigelösa, redo att anpassa sig till föränderliga krav och utmaningar i en dynamisk miljö. Vidare är förmågan att trivas i kundinteraktioner och att kommunicera på ett tydligt och förståeligt sätt av stor betydelse. Vi tror att du motiveras av att vara självgående och ansvarstagande, vidare gillar du att ta initiativ för att driva projekt framåt. Dessutom är förmågan att identifiera och lösa problem på ett proaktivt och effektivt sätt avgörande, särskilt när det gäller att navigera genom komplexa utmaningar inom molnteknologi och IT-infrastruktur. Vi på Cloud Enabalers är prestigelösa och har en stark gemenskap där vi okomplicerat delar kunskap med varandra för att lyckas – du är troligtvis precis likadan.

Vad vi erbjuder dig

Hos oss på Cloud Enablers har du stora möjligheter att både omsätta och vidareutveckla din kompetens genom att arbeta med den senaste tekniken och tjänsterna på marknaden.
Som medarbetare på Cloud Enablers kan du även ta del av ett förmånligt delägarprogram.

Våra kontor i Göteborg och Örebro ses kontinuerligt och hittar på roliga saker, såsom konferenser utomlands. Dessutom erbjuder vi dig kompetensutveckling genom att få möjlighet att åka på internationella teknikkonferenser.
Vi är ett bolag som genom kvalitativa kundleveranser har en kontinuerlig tillväxt. Över tid kommer det skapas flera möjligheter för din karriärsutveckling. Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa framåt!

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Cloud Enablers med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421 eller stina.koskijev@levelrecruitment.se. Vänligen notera att inga ansökningar tas emot via e-post. Ansök gärna med CV där du tydligt beskriver vilka delar av rollen du har tidigare erfarenhet av.

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Rekryteringsprocessen är pausad under sommaren och kommer återupptas måndag 12 augusti!

Om företaget

Cloud Enablers är övertygade att de bolag som framgångsrikt lyckas addera data och mjukvara till sina produkter och transformeras till datadrivna mjukvarubolag är de som kommer gå vinnande ur tuff konkurrens på marknaden!
Vår uppgift är att hjälpa våra kunder på denna resa genom att erbjuda expertis inom teknik och data men även genom att leda kunden i deras transformation och säkerställa att förändringarna skapar konkret nytta.


Kontaktperson Stina Koskijev
Tjänstens omfattning Löpande Anställningsform Permanent Placeringsort Göteborg
Om företaget

Cloud Enablers är övertygade att de bolag som framgångsrikt lyckas addera data och mjukvara till sina produkter och transformeras till datadrivna mjukvarubolag är de som kommer gå vinnande ur tuff konkurrens på marknaden!
Vår uppgift är att hjälpa våra kunder på denna resa genom att erbjuda expertis inom teknik och data men även genom att leda kunden i deras transformation och säkerställa att förändringarna skapar konkret nytta.

Senior Software Development Consultant till Cloud Enabalers, Göteborg

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}