Sök jobbet
1 Lediga jobb

Teknisk Produktspecialist EL, Bravida

Har du arbetat med komponenter inom el? Är du redo att vara den tekniska länken som tar Bravida till nya höjder? Som teknisk produktspecialist är din expertis avgörande för att optimera den nya importavdelningen, vägleda i produktval och säkerställa korrekt teknisk dokumentation.

Om tjänsten

I rollen som Teknisk produktspecialist tillhör du importavdelningen inom inköpsorganisationen. Avdelningen är ny och tillsammans med dina tre kollegor är du med och bygger upp organisationen. Du samarbetar även med övrig inköpsavdelning som är fördelad inom kategorierna el, ventilation och VS.
I rollen arbetar du för att sprida kunskap internt om avdelningens uppdrag, att utmana grossisterna och vara ett gott, internt alternativ. Du stöttar och rådgör verksamheten i val av produkter och är i dialog med leverantörer i frågor som rör den tekniska dokumentationen som sedan förs in i affärssystemet. Du bistår även i produkttester och agerar projekteringsstöd. Ditt huvudfokus kommer att vara el produkter såsom armaturer, elkablar och elbilsladdare etc., men även produkter inom ventilation och VS omfattas i rollen.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Rådgivning och att stötta medarbetare i produktval
  • Informera och utbilda i frågor som rör imports verksamhet
  • Skapa och bibehålla goda leverantörsdialoger
  • Ansvara för att teknisk dokumentation rörande produkterna är korrekt och uppdaterad i systemet
  • Bistå i produkttester
  • Agera projekteringsstöd
  • Reklamationshantering

Rollen utgår från södra Stockholm och rapporterar till Head of International Purchasing and Supply Chain.

Är det här du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom el och erfarenhet av att ha arbetat med teknisk dokumentation, gärna mot el-produkter. Har du arbetat med, tekniska specifikationer mot leverantör och i affärssystem så är det meriterande; det är också meriterande med erfarenhet av teknisk support, ljusberäkning eller projektering inom belysning. Vi ser det också som ett plus om du har hållit i utbildningar.

Svenska och engelska i tal och skrift är krav, det är meriterande med kunskap inom ett annat nordiskt språk.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en dynamisk och engagerad individ som trivs i en miljö där samarbete och kommunikation är avgörande. Som person är du social med en god förmåga att bygga förtroende fulla relationer. Du är diplomatiskt lagd och kan navigera genom komplexa relationer och situationer med lätthet och elegans. Vidare är du positiv, nyfiken och ihärdig.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida, är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! På Bravida arbetar vi som ett team och det innebär att vi också tar hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga. Utöver detta är din utveckling viktig för oss och därför satsar vi på interna utbildningar via Bravidaskolan som öppnar upp nya vägar för dig och dina kollegor. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas!

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Sökord: Ingenjör, serviceledare, Produktexpert, Teknisk rådgivare, Teknisk support

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se


Kontaktperson Louisa Torstensson 468-12050423
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Stockholm
Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Teknisk Produktspecialist EL, Bravida

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}