Sök jobbet
1 Lediga jobb

Sales Engineer till The Lee Company, Spånga

Motiveras du av att hitta skräddarsydda tekniska lösningar till dina kunder och har ett sinne för affärer? Har du dessutom erfarenhet av hydraulik och/eller mekanik? Då kanske rollen som Sales Engineer till oss på the Lee Company Scandinavia AB är något för dig!

Varje mikrokomponent vi tillverkar – från pluggar, precisionsspröt och skyddsgaller till ventiler och pumpar – utvecklas för att lösa våra kunders utmaningar inom hydraulik. Sedan 1948 har vi levererat ingenjörsinriktade produkter inom många olika industrier, så som flyg- och försvarsindustrin, bilindustrin, industri och anläggning, medicinsk utrustning, diagnostik och vetenskapliga instrument, motorsport, olja och gas, kraftproduktion med flera. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för några av världens största och mest innovativa företag.

Om tjänsten

Vi söker en dynamisk och resultatorienterad Sales Engineer för att ansluta sig till vårt växande team i Skandinavien. Nästan hälften av de projekt vi tar oss an kräver unika lösningar. I rollen som Sales Engineer hos oss kommer du att ha ansvaret för att genomföra tekniska analyser av våra kunders behov. Det innebär att samla in den information som krävs för produktutveckling och överföra den till våra applikationsingenjörer i USA. Du kommer också att följa utvecklingscykeln ända fram till den slutgiltiga valideringen av den tekniska lösningen för kunden. I rollen ingår ansvar att aktivt engagera dig i vår kundportfölj och samtidigt hitta nya spännande kunder att arbeta med. Denna position passar bra för dig som brinner för teknik, trivs med dynamiska diskussioner och har gedigen erfarenhet av att bygga affärsmässiga relationer.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

  • Teknisk Konsultation: Nära samarbeta med kollegor för att förstå kundens krav och ge expertrådgivning om våra tekniska lösningar
  • Produktdemonstrationer: Praktiskt påvisa fördelarna med våra produkter till kunder genom produktdemonstrationer och presentationer
  • Kundengagemang: Bygga och upprätthålla starka relationer med nyckelintressenter, besvara tekniska frågor och säkerställa kundnöjdhet genom hela försäljningscykeln
  • Samarbete: Säkerställa smidig kommunikation och leverans mellan kundens behov och våra lösningar genom tajt samarbete mellan våra försäljning-, teknik- och produktutvecklingsteam
  • Skräddarsy lösningar: Genom att utföra en djupgående analys av kundbehoven och anpassa tekniska lösningar efter deras specifika krav, strävar vi efter att säkerställa en stark marknadspositionering.
  • Teknisk Support: Att tillhandahålla kontinuerligt tekniskt stöd till våra kunder genom hela försäljningsprocessen och leverera service av världsklass är avgörande för att säkerställa en sömlös och framgångsrik implementering av våra produkter.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Spånga, Stockholm.

Är det här du?

Du har en kandidatexamen i ingenjörsvetenskap eller närliggande område, även om tidigare relevant försäljnings- och teknisk erfarenhet är lika viktig. Du har hög analytisk förmåga, men vi värdesätter också ditt kommersiella tänkesätt, tillsammans med en stark förhandlingsskicklighet. Dessutom har du stark problemlösningsförmåga och skickligheten att avsluta affären. Du är lika bekväm i både affärs- och tekniksammanhang och interagerar med chefer, inköpare och tekniker på ett naturligt vis.
Du har minst 5 års i en liknande roll från relaterad bransch. Kunskaper i hydraulik och förståelse för dess komponenter och/eller mekanik är att föredra. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande samt är en utmärkt kommunikatör med vass presentationsförmåga.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en engagerad och snabbtänkt person med intresse för att driva och utveckla affärer. Du trivs med eget ansvar och strukturerar och planerar ditt arbete självständigt för att uppnå ditt budgetmål. Vidare är du förtroendeingivande, trygg i dig själv och har vana att bygga relationer. Ditt mindset är att vara ute mycket hos kund för att fånga upp behov samt ge råd kring produktsortimentet för att skapa nya affärsmöjligheter. Du är en person som vågar utmana och ifrågasätta kunden och är mån om att ha nöjda kunder. Slutligen är du en lagkamrat som gärna bidrar med idéer och utveckling till kollegor och bolaget som helhet.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar The Lee Company Scandinavia AB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Christian Smith eller Stina Koskijev på 08-120 50 421 eller stina.koskijev@levelrecruitment.se. Vänligen respektera att inga ansökningar godtas via e-post.

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

The Lee Company is a leading supplier of miniature, precision fluid control products to a wide range of industries including aerospace, high performance car racing, oil exploration, automotive and off-highway equipment and medical/scientific instruments.

Lee Company products are recognized worldwide for superior quality, reliability and performance.

Lee's unique capabilities in miniaturization and engineering expertise keep the company at the forefront of fluid control technology and identify Lee as a leading innovator in the field of fluid handling and control.Kontaktperson Stina Koskijev
Tjänstens omfattning Löpande Anställningsform Permanent Placeringsort Spånga
Om företaget

The Lee Company is a leading supplier of miniature, precision fluid control products to a wide range of industries including aerospace, high performance car racing, oil exploration, automotive and off-highway equipment and medical/scientific instruments.

Lee Company products are recognized worldwide for superior quality, reliability and performance.

Lee's unique capabilities in miniaturization and engineering expertise keep the company at the forefront of fluid control technology and identify Lee as a leading innovator in the field of fluid handling and control.

Sales Engineer till The Lee Company, Spånga

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}