Sök jobbet
1 Lediga jobb

Senior Projektledare Ventilation till Bravida, Stockholm

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi använder många digitala system som underlättar arbetet för både montörer och projektledare. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare till vår ventilationsavdelning till Bravida.

Om tjänsten

I rollen som projektledare på Bravida kommer du ha helhetsansvaret i projektet och tillsammans med ditt team driva projekten genom samtliga faser från projektplanering till leverans. Här arbetar du med affärsutveckling, driver kontakten med kunder samt ansvarar för tidplan, ekonomi och uppföljning av projekten. Vidare kommer du agera stöd till andra projektledare inom avdelningen.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Att ansvara för äta-kalkylering, resultat och utförande av projekt
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att leda och engagera medarbetare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta på ett företag som ligger framkant inom i digitala lösningar och har en spännande framtid framför sig! Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse för affären.

Du kommer att ingå i ett team med cirka 10 kollegor och avdelningen arbetar med nybyggnation och ombyggnation både inom kommersiella fastigheter. I rollen rapporterar löpande till Avdelningschef Installation.

Är det här du?
Vi söker dig som har minst 5 års som projektledare inom ventilation och har en god förståelse för projektadministration och projektekonomi. Har du erfarenhet av att driva stora kommersiella projekt är det meriterande. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda projekten framåt och ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. Du har god social kompetens och kan bygga kundrelationer och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann och arbetar gärna med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du bidrar till vår positiva anda på arbetsplatsen.

På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet, men du måste också kunna leda dig själv. Det är summan av vår gemensamma drivkraft som tar oss framåt!
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Bravida arbetar inom säkerhetsklassade objekt vilket innebär att vi kommer genomföra en säkerhetsprövning ifall du kommer tillräckligt långt i processen.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida, är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! På Bravida arbetar vi som ett team och det innebär att vi också tar hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch, tjänstebil och möjlighet att hyra fjällstuga. Utöver detta är din utveckling viktig för oss och därför satsar vi på interna utbildningar via Bravidaskolan som öppnar upp nya vägar för dig och dina kollegor. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas!

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Ingenjör, montör, VVS, el, vent, rör, kalkylator, projektledare, kyla, vs,

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se


Kontaktperson Mikaela Hansson +46812050425
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Stockholm
Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Senior Projektledare Ventilation till Bravida, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}