Sök jobbet
1 Lediga jobb

Senior Architect Consultant till Cloud Enablers, Göteborg

Vill du jobba med att identifiera och implementera bästa praxis inom mjukvaruutveckling och arkitektur i attraktiva kunduppdrag? Tror du att de bolag som framgångsrikt lyckas transformeras till datadrivna mjukvarubolag är de som kommer gå vinnande ur tuff konkurrens på marknaden? Titta, hit! Då kanske detta är något för dig!

Om tjänsten

Som Senior Architect Consultant är det din uppgift att hjälpa våra kunder att bli konkurrenskraftiga genom att erbjuda expertkunskap i teknik och data. Du leder dem framåt i deras transformation. Du har en varierad arbetsvardag som kan både bestå av att ge rådgivning och coachning såväl som mer hands-on arbete, exempelvis bygga upp arkitektur, applikationer och tjänster.

En viktig del av ansvarsområdet är att hålla hög kvalitet och samtidigt bemöta tuffa leveransåtaganden. Du förstår att värdet av mjukvara först uppstår när det kan användas av kunden och tar stort ansvar i rollen för att möjliggöra detta samt identifierar nya affärsmöjligheter på ett sömnlöst sätt.

I dina viktigaste arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Identifierar och säkerställer nya affärsmöjligheter genom digital transformation hos våra befintliga kunder
  • Ansvarar för att utveckla och designa övergripande IT-system och applikationsarkitektur hos våra kunder
  • Vara specialiserad på utformning och implementering av arkitektur för molnbaserade lösningar
  • Samverkar nära klienter och intressenter för att översätta deras affärsbehov till tekniska specifikationer och arkitektoniska beslut
  • Nära samarbete med både kollegor och våra kunder för att säkerställa hög kvalitet och träffsäker leverans

Du kommer mestadels arbeta ute hos våra kunder och på vårt kontor vid Kungstorget 7 i Göteborg. Som arbetsgivare erbjuder vi hög flexibilitet och tillämpar frihet under ansvar med en blandning av arbete hos kund, på vårt kontor och från hemmet.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du är utvecklare i grunden och som sedan gått vidare i arbetslivet och har erfarenhet av rollen som konsult inom arkitektur, produktutveckling eller suttit i en roll som Tech Lead. Du innehar troligtvis en akademisk utbildning från teknisk högskola inom systemvetenskap eller liknande. Vi ser att du har cirka 7 års erfarenhet i liknande roll, troligtvis mer.
Du har goda kunskaper i systemutveckling, helst som fullstack-utvecklare där du har erfarenhet av att ha jobbat med hela teknikstacken, men du kan även vara Back-End utvecklare (med erfarenhet av Node.js, Python eller .NET Core).

Slutligen är du flytande i svenska och engelska i tal och skrift samt är svensk medborgare.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som du är prestigelös och inte är fokuserad på egen status eller prestige, utan snarare på att få jobbet gjort och maximera kundnytta. Vidare är du en person som trivs i kunddialogen och har lätt för att översätta kundkrav till teknisk specifikation. Du trivs när du får vara självgående och motiveras av eget ansvar och är duktig på att prioritera rätt för att uppnå deadlines. Slutligen, är du en person som har stark förmåga att identifiera och lösa problem på ett effektivt sätt och är redo att tackla utmaningar som uppstår.

Vad vi erbjuder dig

Hos oss på Cloud Enablers har du stora möjligheter att både omsätta och vidareutveckla din kompetens genom att arbeta med den senaste tekniken och tjänsterna på marknaden.
Våra kontor i Göteborg och Örebro ses kontinuerligt och hittar på roliga saker, såsom konferenser utomlands. Dessutom erbjuder vi dig kompetensutveckling genom att få möjlighet att åka på internationella teknikkonferenser.
Vi är ett bolag som genom kvalitativa kundleveranser har en kontinuerlig tillväxt. Över tid kommer det skapas flera möjligheter för din karriärsutveckling. Vi ser fram emot att ha med dig på vår resa framåt!

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Cloud Enablers med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421 eller stina.koskijev@levelrecruitment.se. Vänligen notera att inga ansökningar tas emot via e-post. Ansök gärna med CV där du tydligt beskriver vilka delar av rollen du har tidigare erfarenhet av.

Urvalet av ansökningar sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Cloud Enablers är övertygade att de bolag som framgångsrikt lyckas addera data och mjukvara till sina produkter och transformeras till datadrivna mjukvarubolag är de som kommer gå vinnande ur tuff konkurrens på marknaden!
Vår uppgift är att hjälpa våra kunder på denna resa genom att erbjuda expertis inom teknik och data men även genom att leda kunden i deras transformation och säkerställa att förändringarna skapar konkret nytta.


Kontaktperson Stina Koskijev
Tjänstens omfattning Löpande Anställningsform Permanent Placeringsort Göteborg
Om företaget

Cloud Enablers är övertygade att de bolag som framgångsrikt lyckas addera data och mjukvara till sina produkter och transformeras till datadrivna mjukvarubolag är de som kommer gå vinnande ur tuff konkurrens på marknaden!
Vår uppgift är att hjälpa våra kunder på denna resa genom att erbjuda expertis inom teknik och data men även genom att leda kunden i deras transformation och säkerställa att förändringarna skapar konkret nytta.

Senior Architect Consultant till Cloud Enablers, Göteborg

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}