Sök jobbet
1 Lediga jobb

Strategisk Inköpare Servicetjänster till Vasakronan, Stockholm

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med strategiskt inköp av facility managementtjänster och lockas av möjligheten att arbeta i en affärsnära och framåtriktad roll? Drivs du också av att jobba branschpåverkande, affärsnära och att arbeta med varierade uppgifter i ett helhetsperspektiv. Ta då chansen att bli en del av Sveriges ledande fastighetsbolag och ett kunnigt team som är generösa med att dela med sig av sina kunskaper.

Om tjänsten

Som Strategisk Inköpare med fokus på inköp av servicetjänster hos oss på Vasakronan blir du del av en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande. Våra värderingar är enkla och fast förankrade i vår kultur. Vi tror på öppenhet, glädje, att få saker gjorda på ett schyst och ärligt sätt och vi tar ansvar för helheten. Att Vasakronans avkastning går till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett stort plus.

Det här är rollen för dig som vill jobba affärsnära och bolagsövergripande med ansvar för avtalskategorin service. I denna kategori ingår främst hyresgästtjänster så som exempelvis markskötsel, lokalvård och reception. Men även andra typer av avtal kan förekomma. Som strategisk inköpare kommer du att arbeta i nära samarbete med interna beställare för att tillsammans hitta de bästa alternativen som långsiktigt säkerställer att satta affärsmål nås.

Huvudsakliga uppgifter:

  • Utveckla och genomföra hållbara kategoristrategier.
  • Omvärlds- och branschbevakning med särskilt fokus på kategori service.
  • Agera expert i inköpsfrågor inom din kategori internt och externt.
  • Skapa och leda kategoriteam för att ta fram och implementera rätt strategier.
  • Leda och genomföra upphandlingar.
  • Ständigt arbeta för att hitta nya kostnadseffektiva och långsiktigt hållbara lösningar.
  • Leverantörsuppföljning.
  • Löpande utveckling av processer och arbetssätt.

Rollen ingår i den centrala inköpsfunktionen och du rapporterar till inköpschef. Du utgår från vårt huvudkontor i Sergelhusen, en del av Stockholms mest centrala och spännande stadsutvecklingsprojekt på Sergels Torg. Här får du en riktigt grym arbetsplats med alla förutsättningar för ett modernt digitalt och varierat arbetssätt som dessutom är byggt för att du ska må så bra som möjligt. Och tänket är enkelt – trivs en och mår bra blir det lätt och kul att jobba! I tjänsten ingår också resor till övriga kontor i Uppsala, Malmö och Göteborg.

Självklart kommer vi göra vårt yttersta för att du ska lyckas och här finns alla möjligheter att driva din egen utveckling. Dels genom olika utbildningar men framförallt genom att du deltar i eller driver spännande projekt tillsammans med otroligt kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Här är det du som sätter gränser för din egen utveckling!

Är det här du?

Du har med största sannolikhet arbetat med strategiskt inköp helt eller delvis fokuserat på tjänster inom Facility Management i cirka fem år. Under denna tid har du skaffat dig god kompetens både gällande servicetjänster och tillhörande avtalsjuridik, däribland AFF.
Då vi har höga ambitioner med vårt hållbarhetsarbete är det mycket meriterande om du också har intresse och erfarenhet för miljö-/hållbarhetsfrågor. Med stor sannolikhet har du en för tjänsten relevant akademisk utbildning och du ser fram emot att driva och utveckla kategorin vidare.

Vi söker dig som är nyfiken, tänker helhet och trivs bäst i en organisation där du förväntas tänka nytt, kan påverka och där beslutsvägarna är korta. Du har också en naturlig fallenhet för att bygga relationer och eftersom du kommer ha många kontaktytor internt och externt så det är viktigt att du inte bara gillar att samarbeta och dela kunskap, utan har en vilja att göra det – på absolut bästa sätt!

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Vasakronan med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Senaste ansökningsdag är den 21 april. Urvalet av ansökningar sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Inköp, upphandling, entreprenad, procurement, ramavtal, inköp, service, facility management, Soft FM

Om företaget

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 175 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se


Kontaktperson Carolina Eskengren
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 175 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se

Strategisk Inköpare Servicetjänster till Vasakronan, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}