På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Solution Design Manager till BITO, Sverige Stockholm/Mälardalen

Vill du vara med och designa dina nya kunders lager och logistikutrymmen? Vi är specialister inom lagerhållning och plockning. Vi har ett tydligt kvalitetsfokus och anpassar våra lösningar till de specifika krav som råder hos våra kunder och inom deras branscher. Nu har du möjlighet att ingå i Sveriges nya försäljningsteam där du tillsammans med en kollega kommer ta ett första, stort och spännande kliv för att fortsätta etablera BITO Storage Systems Nordic på den svenska marknaden.

Om tjänsten

BITO är en av få totalleverantörer inom intralogistik och erbjuder samtliga lagertekniska komponenter. Från katalogprodukter till storskaliga logistiksystem. Från hyllställ för verkstäder, fabriker och kontor till kompakta pallställ för våra kunders logistikanläggningar. Från små förvaringslådor till stora plastcontainrar för en effektiv produkthantering. I rollen blir du tillsammans med en kollega en del av BITO’s fortsatta etablering på den svenska marknaden. Detta är en nyckelroll för en erfaren, målinriktad säljare med teknisk kompetens.

I rollen ansvarar du för att hitta kunder och projekt som du bearbetar för att slutligen komma till ett affärsavslut. Rollen erbjuder ett varierat och lärorikt arbete med en fantastisk produkt och mycket kundkontakt. Vidare ingår det att på egen hand eller i samråd med erfarna kollegor vara den som erbjuder nya och befintliga kunder den bästa och smartaste lösningen för deras behov.

Ett axplock av dina arbetsuppgifter i rollen:

  • Du uppnår försäljningsmål för det område/ de konton du ansvarar för, baserat på strategier från Sales Management
  • Du bidrar till långsiktig lönsam tillväxt
  • Du samarbetar med Sales Director Sweden (baserad i Finland) för att utveckla våra kunder och säkerställer rätt aktiviteter i vårt CRM-system
  • Du är en stark ambassadör för BITO och har alltid hög närvaro hos dina kunder i din region
  • Du uppnår uppsatta mål gällande kundsamtal, på både potentiella nya konton och befintliga konton
  • Du upptäcker dolda kundbehov och hanterar detta med bravur genom din starka försäljningskompetens
  • Du stärker våra relationer med kunder på alla organisationsnivåer
  • Du samordnar med marknadsföring, bidrar med hög kundservice och har goda insikter i hela vår kedja, från tillverkning till implementering hos kund
  • Du har förmåga att påverka kundbeslut avseende nya lösningar och produkter genom din tekniska förståelse för våra kunder och deras behov

Då vi inte har något kontor i Sverige sker ditt arbete från hemmet. Tjänstebil ingår. Du kommer att ha Stockholmsområdet/Mälardalen som ditt arbetsfält, men vi ser gärna att du lyfter blicken till hela den svenska marknaden. I Sverige kommer du tillsammans med en nyanställd kollega tillsammans hantera hela den svenska marknaden.

Är det du?

I denna rekrytering kommer dina personliga egenskaper att vara av stor betydelse! Du är kommunikativ av naturen och strävar alltid efter en hög nivå av lösningsorientering. Du har förmågan att arbeta på egen hand och organiserar ditt arbete självständigt.

Du har minst 3 års erfarenhet från en liknande roll inom närliggande bransch. Det är dessutom meriterande om du har kunskaper och erfarenhet av lager, logistik och supply chain. Du har troligtvis någon form av teknisk bakgrund i bagaget även om tidigare relevant B2B försäljningserfarenhet är av större vikt.

Du bör ha hög analytisk förmåga, men vi värdesätter också ditt kommersiella tankesätt. Tillsammans med en stark förhandlingsskicklighet och ett affärsorienterat förhållningssätt när det gäller att se samband mellan behov och affärsmöjligheter. Dessutom har du stark problemlösningsförmåga och förmågan att driva försäljning till avslut. Du är lika bekväm i både affärs- som tekniska sammanhang och interagerar enkelt med dina kunder.

För rollen kräver vi utmärkta kunskaper i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt. Dessutom förväntar vi oss att du har exceptionell presentationsförmåga samt van MS Office-användare och har erfarenhet av någon typ av affärssystem.

Vill du veta mer?

I denna process samarbetar BITO med Level Recruitment. För att ansöka, klicka på knappen ”Ansök”. Om du har några frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421 eller stina.koskijev@levelrecuritment.se, observera att inga CV kommer att tillåtas via e-post.

Om företaget
Lagerteknik Made in Germany: Vi är ett väletablerat, medelstort familjeföretag som verkar internationellt, utan att tappa vår starka lokala förankring.

Ända sedan BITO bildades år 1845 har huvudkontoret med forskning, utveckling och produktion varit placerat i samma geografiska område. Vårt kundanpassade och innovativa produktsortiment, tillsammans med vår kompetens som helhetsleverantör, gör oss till en av Europas ledande aktörer inom intralogistik med över 70 000 kunder.

Kontaktperson Stina Koskijev
Tjänstens omfattning Löpande Anställningsform Permanent Placeringsort Stockholm
Om företaget
Lagerteknik Made in Germany: Vi är ett väletablerat, medelstort familjeföretag som verkar internationellt, utan att tappa vår starka lokala förankring.

Ända sedan BITO bildades år 1845 har huvudkontoret med forskning, utveckling och produktion varit placerat i samma geografiska område. Vårt kundanpassade och innovativa produktsortiment, tillsammans med vår kompetens som helhetsleverantör, gör oss till en av Europas ledande aktörer inom intralogistik med över 70 000 kunder.

Solution Design Manager till BITO, Sverige Stockholm/Mälardalen

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}