På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Rekrytering inom HR & Administration

Kontakta oss

Rekrytera specialister till den nya generationens HR och administration

Värdegrundsskapande och kärnan i bolaget eller en administrativ funktion?

Aldrig förr har HR haft en så tydlig plats vid bordet som idag. Med nya, digitala och agila arbetssätt har organisationens hjärta skapat helt nya förutsättningar till att attrahera, utveckla och avveckla talanger. Genom att låta oss varsamt välja ut de specialister som ska förmedla ert arbetsgivarvarumärke och värna om era medarbetare framtidssäkrar ni era anställdas trivsel.

Level Recruitment hjälper dig att rekrytera de främsta HR-specialisterna som tar era HR-processer till nästa nivå och gör er arbetsplats mer attraktiv.

Er snabbgående vardag kräver framåtlutade administratörer som skapar utrymme för er att växa. Rim eller ej – administration står under transformation. Idag är det viktigare än någonsin att medarbetarna med de administrativa rollerna drivs av att vara en del av den digitalisering som utvecklar och effektiviserar er vardag.

Vi hittar talangerna inom administration som gör era flöden mer produktiva. Välj Level Recruitment för att säkerställa att rätt specialister hanterar er admin.

  • Vi ser människan bakom titeln och matchar rätt individ med ert team.
  • Vi vet vad som stärker ert varumärke och lyfter rätt styrkor, vid rätt tillfälle.
  • Vi levererar högkvalitativa specialister, varje gång. Vänd dig till Level Recruitment för att säkerställa en tidseffektiv process med hög standard.

 

Rekrytering av Personalchef, HR-admin, VD-assistent m.fl.
Exempel på tjänster vi rekryterar: HR-Chef, HR Business-partners, HR-Assistent, HR-koordinatorer samt specialister inom exempelvis ”Compensation and Benefits”, Rekrytering, Employer Branding, Löner, Pensioner, Arbetsrätt, Projektledare, Projektadministratörer, Kontorsansvariga, VD-assistenter, Facility Managers, Inköpsansvariga, Kundtjänstmedarbetare, Koordinatorer.

Ska vi kontakta dig?

Fyll i formuläret nedan så hör en rekryteringsexpert av sig till dig.

  • Läs mer här

Aktuella artiklar

Annelie Gustavsson
25 augusti 2020, av Level Recruitment

Att fiska talanger i en begränsad kandidatpool

När kompetensbristen inom branschen är brutal, hur gör man då för att utmärka sig bland sina konkurrenter och få talangerna att stanna? Man låter hur:et ...
Danica Kragic
28 juli 2020, av Level Recruitment

Robotforskaren Danica Kragić Jensfelt: “AI kan underlätta rekryteringen, men löser inte alla problem”

Hon är ledamot i Kungliga Vetenskapsakademin, forskar om robotik på KTH och valdes nyligen in i H&M:s styrelse där hon med sina kunskaper inom AI ...
Christian Smith Level Recruitment
7 juli 2020, av Level Recruitment

Tillit och transparens är höstens viktigaste KPI

Christian Smith, försäljningschef och partner på Level Recruitment, om varför öppenhet och transparens är ett underskattat värde.  Vi slänger oss ibland lite för mycket med bedyranden ...
Referensuppdrag inom HR & Administration