På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Rekrytering inom HR & Administration

Kontakta oss

Rekrytera specialister till den nya generationens HR och administration

Värdegrundsskapande och kärnan i bolaget eller en administrativ funktion?

Aldrig förr har HR haft en så tydlig plats vid bordet som idag. Med nya, digitala och agila arbetssätt har organisationens hjärta skapat helt nya förutsättningar till att attrahera, utveckla och avveckla talanger. Genom att låta oss varsamt välja ut de specialister som ska förmedla ert arbetsgivarvarumärke och värna om era medarbetare framtidssäkrar ni era anställdas trivsel.

Level Recruitment hjälper dig att rekrytera de främsta HR-specialisterna som tar era HR-processer till nästa nivå och gör er arbetsplats mer attraktiv.

Er snabbgående vardag kräver framåtlutade administratörer som skapar utrymme för er att växa. Rim eller ej – administration står under transformation. Idag är det viktigare än någonsin att medarbetarna med de administrativa rollerna drivs av att vara en del av den digitalisering som utvecklar och effektiviserar er vardag.

Vi hittar talangerna inom administration som gör era flöden mer produktiva. Välj Level Recruitment för att säkerställa att rätt specialister hanterar er admin.

  • Vi ser människan bakom titeln och matchar rätt individ med ert team.
  • Vi vet vad som stärker ert varumärke och lyfter rätt styrkor, vid rätt tillfälle.
  • Vi levererar högkvalitativa specialister, varje gång. Vänd dig till Level Recruitment för att säkerställa en tidseffektiv process med hög standard.

 

Rekrytering av Personalchef, HR-admin, VD-assistent m.fl.
Exempel på tjänster vi rekryterar: HR-Chef, HR Business-partners, HR-Assistent, HR-koordinatorer samt specialister inom exempelvis ”Compensation and Benefits”, Rekrytering, Employer Branding, Löner, Pensioner, Arbetsrätt, Projektledare, Projektadministratörer, Kontorsansvariga, VD-assistenter, Facility Managers, Inköpsansvariga, Kundtjänstmedarbetare, Koordinatorer.

Aktuella artiklar

Karin Zingmark
3 mars 2020, av Level Recruitment

Karin Zingmark: “Digitalisering är bara ett annat ord för ständig förändring”

Karin Zingmark har lång erfarenhet av ledarskap och kommunikation. I en intervju med oss berättar hon om hur digitaliseringen påverkar chefslandskapet. Den digitala transformationen påverkar hela ...
2 januari 2020, av Level Recruitment

“Bristfällig onboarding kan leda till lägre prestation”

Hanna, varför är onboarding så viktigt på ett företag? – Företag vill och behöver vara attraktiva arbetsgivare. Hur du tar emot och stimulerar den nya chefen ...
Referensuppdrag inom HR & Administration