Kolla in vår nya kunskapsbank, fylld med information och guider att ladda ned. Till Kunskapsbanken
employer_advocacy

VD har ordet

Level har höga ambitioner!

Som du kanske redan läst under ”Om Level” vill Level bidra med nytänk inom rekryteringsbranschen. Vi nöjer oss dock inte med detta – vi vill också vara bäst inom vårt specialistområde. För att vi ska bli bäst ställer jag som VD höga krav på mig själv och på våra medarbetare. Det är i och för sig inte så svårt att ställa dessa krav, eftersom medarbetarna inom Level själva hela tiden strävar efter att göra sitt yttersta. Det är en självklarhet hos oss.

Detta innebär också att vi ibland kan komma att kräva lite mer av dig som kund eller som kandidat. Genom att spänna bågen mer än vanligt menar jag att vi når bättre resultat, vilket i sin tur innebär att vi kan leverera kvalitet utöver det normala. Vi vet att resultatet blir en snabbare och mer kostnadseffektiv process. Detta gynnar dig som kund och det gynnar dig som söker en tjänst via Level Recruitment.

Level vill inte vara som alla andra. Vi vill inte efterlikna andra aktörer på marknaden – vi vill hellre att de ska efterlikna oss. Först då har vi lyckats fullt ut. För att nå dit kommer vi fortsätta att göra vårt bästa för att göra dig som kund eller kandidat nöjd. Och om du inte är nöjd vill vi höra det. Det är vår chans att bli bättre, så tveka inte att ge oss feedback oavsett vad det handlar om.

Patrik Smith, VD