På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Regional Application Consultant till Belimo, Stockholm

Vill du arbeta i ett innovativt och expansivt företag som är i framkant när det gäller energi- och hållbara lösningar? Är du lösningsorienterad och har gedigen teknisk kompetens? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten

Belimo är världsledande på marknaden för utveckling, produktion och försäljning av fältenheter för energieffektiv styrning av värme-, ventilations- och luftbehandlingssystem. Företaget grundades 1975 och sysselsätter ungefär 2 200 personer i över 80 länder.

Belimo Sverige är inne i en expansiv fas. Vi söker dig som är resultatorienterad och lösningsfokuserad och som gillar att driva initiativ som leder till affär. Som Regional Application Consultant blir du ansvarig för att stötta säljarna med teknisk expertis mot kund, ta fram och föreslå kundlösningar, genomföra utbildningar, delta på mässor samt genomföra egna kundbesök. I tätt samarbete med kollegorna på kontoret i Stockholm samt huvudkontoret i Schweiz kommer du ha en central roll i att medverka i att driva affären mot ökade marknadsandelar samt att medverka till en framgångsrik säljorganisation.

Du kommer arbeta mot framför allt entreprenörer (installatörer, systemintegratörer, serviceföretag, grossister), konsulter och fastighetsägare men det kan även arkitekter, byggföretag och andra slutkunder.
Du blir en del av ett företag som arbetar långsiktigt, är kvalitetsmedvetna i alla led och med en stöttande och hjälpsam intern kultur.

I ditt ansvar ingår det exempelvis att:

  • genomföra sambesök med säljarna och National Sales Manager i syfte att driva merförsäljning samt hitta nya lösningar hos nya och befintliga kunder.
  • arbeta med teknik-, produkt och applikationsstöd för kunder på den svenska marknaden.
  • driva kompetensutveckling och utbildningsprogram.
  • medverka på mässor och säljevents.
  • medverka i att ta fram aktivitetsplaner tillsammans med säljarna och försäljningschefen.
  • som en del av Belimo-teamet, ta en aktiv roll för att främja en kultur av förtroende och ansvar.

Du kommer rapportera till National Sales Manager och tjänsten är placerad på Belimos kontor i Nacka. Belimo Sverige är idag 12 anställda och utöver moderna kontorsutrymmet består byggnaden av ett lokalt lager för snabb leverans inom Sverige och en utställningslokal som visar det allra senaste.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt längre relevant erfarenhet. Du har minst 7–10 års erfarenhet av exempelvis uppdragsledning, systemkonstruktion, kalkyl, projektledning, design eller liknande inom HVAC. Du har förmåga samt intresse av att hitta nya energi- och kostnadseffektiva kundlösningar för fastighetsautomation.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och är van vid engelska. Har du kunskaper i tyska är det är plus. Körkort är ett krav. Du arbetar dagligen i Microsoft Officepaketet och har du erfarenhet av CRM-system och/eller SAP är det meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är nyfiken, lösningsorienterad och med ett starkt teknikintresse. Du arbetar målmedvetet både i team och självständigt samt har förmågan att se helheten samtidigt som du inte missar detaljerna. Du är en skicklig kommunikatör och tycker det är roligt att hålla presentationer samt vara ute hos kund. Slutligen söker vi dig som driven, proaktiv och vill verka för att öka försäljningen av Belimos produkter och lösningar.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Belimo med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Belimo är ett innovativt och börsnoterat cleantech-företag från Schweiz med över 2000 anställda runt om i världen och flera internationella underavdelningar och distributionsföretag. Som global marknadsledare inom utveckling, produktion och försäljning av ventiler, ställdon och givare för styrning av värme-, ventilations- och luftbehandlingssystem hjälper vi våra kunder med innovativa och energioptimerade lösningar.Kontaktperson Sissel Strand
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Nacka
Om företaget

Belimo är ett innovativt och börsnoterat cleantech-företag från Schweiz med över 2000 anställda runt om i världen och flera internationella underavdelningar och distributionsföretag. Som global marknadsledare inom utveckling, produktion och försäljning av ventiler, ställdon och givare för styrning av värme-, ventilations- och luftbehandlingssystem hjälper vi våra kunder med innovativa och energioptimerade lösningar.

Regional Application Consultant till Belimo, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}