På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Rekrytering inom Teknik

Kontakta oss

Specialistrekrytering inom teknik - rätt ingenjör på rätt plats har aldrig varit mer centralt

För att driva hållbar utveckling på en global arena krävs kompetens som svarar upp mot de nya tiderna. Knäckfrågan är uppenbar - specialisterna inom teknik kan vara svåra att hitta. Samtidigt innebär det, inom teknikdrivna företag, ofta ett direkt intäktstapp om inte rätt ingenjör finns på rätt plats.

Den tekniska utvecklingen och specialisternas roll
Digitaliseringen av teknikintensiva branscher styrs av en komplex balansgång mellan utveckling och verklighet. Allt fler studerar AI, men även om artificiell intelligens är på framfart så är inte allt science fiction än i svenska teknikbolag. Diskrepansen skapar ett ännu större behov av specialister, framåt. Vi behöver både seniora ingenjörer och nischade, mer juniora. Tillsammans kommer de att driva utvecklingen framåt.

Vi hjälper dig att rekrytera de främsta ingenjörerna
Det påstås ibland att kandidaterna inom teknik inte existerar längre. Det stämmer inte, men de skulle aldrig skicka in en spontanansökan. Att intressera dem är ett hantverk idag. Både när det kommer till att vara påläst om respektive individ, men också för att aktivt bearbeta dem.

Vi på Level Recruitment drivs av att hjälpa dig att hitta ingenjörer som kan lösa de tekniska utmaningar ni behöver hantera för att växa.

  • Vi vet vilka av era och rollens styrkor som vi ska lyfta fram – oavsett om ni söker en driftingenjör, projektledare eller forskningsledare.
  • Vi kan marknaden. Våra rekryteringskonsulter har jobbat i många, många år med specialistrekrytering och vet var vi ska leta för att hitta de bäst lämpade ingenjörerna.
  • Vi kommer att vända på alla stenar. Att enbart förlita sig på sökningar via LinkedIn vore tillbakalutat – vi använder alla tillgängliga kontaktvägar för att nå era kandidater.

 

Rekrytering av Civilingenjörer, Projektledare och Testledare m.fl.
Är ni i behov av att rekrytera projektledare eller civilingenjörer? Då har vi rätt kandidater. Vi hjälper våra kunder rekrytera bland annat: Civilingenjörer, Testledare, Elektronikingenjörer, Konstruktörer, Projektingenjörer, Projektledare, Processingenjörer, Driftingenjörer, Verifierare, CAD-ingenjör, Utvecklare, Forskningsledare m.fl.

Ska vi kontakta dig?

Fyll i formuläret nedan så hör en rekryteringsexpert av sig till dig.

  • Läs mer här

Aktuella artiklar

30 november 2020, av Level Recruitment

Specialistrekryteraren svarar

Vad ska man tänka på när man rekryterar specialister inom teknik?   – Teknik är ett brett område som kan vara svårt att generalisera men det finns ...
Danica Kragic
28 juli 2020, av Level Recruitment

Robotforskaren Danica Kragić Jensfelt: “AI kan underlätta rekryteringen, men löser inte alla problem”

Hon är ledamot i Kungliga Vetenskapsakademin, forskar om robotik på KTH och valdes nyligen in i H&M:s styrelse där hon med sina kunskaper inom AI ...
Christian Smith Level Recruitment
7 juli 2020, av Level Recruitment

Tillit och transparens är höstens viktigaste KPI

Christian Smith, försäljningschef och partner på Level Recruitment, om varför öppenhet och transparens är ett underskattat värde.  Vi slänger oss ibland lite för mycket med bedyranden ...
Referensuppdrag inom Teknik