På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Kandidatutvärdering eller Second Opinion

Kontakta oss

Kandidatutvärdering

Behöver du ett expertutlåtande av en kandidat? Har du en anställd person som du vill utvärdera för en ny roll inom bolaget?

Level kan genom tjänsten Kandidatutvärdering hjälpa dig med det, eller Second Opinion som det också kallas. Ibland kan ett utlåtande av en extern part ge nya perspektiv på kandidatens förmåga och kompetens. Kandidatutvärdering är lämpligt att använda vid såväl nyrekrytering som vid omorganisation och befordran.

I Levels kandidatutvärdering ingår:

Analys av tjänsten – Rekryteringskonsulten genomför tillsammans med kunden en analys av den aktuella tjänsten som kandidatutvärderingen gäller. Detta görs för att kunna bilda sig en uppfattning om de kriterier och egenskaper som krävs för tjänsten.

Djupintervju – Här genomförs en djupare granskning av kandidatens CV, erfarenhet och personlighet vid en personlig intervju med en rekryteringskonsult.

Test eller referens – Här kan du välja mellan att genomföra ett test såsom ett OPQ eller ett färdighetstest, eller så låter du Level ta en referens för att få en kompletterande bild av kandidaten.

Återkoppling – Återkopplingen sker muntligen eller skriftligen i form av en sammanfattning av intervjun och test alternativt referensen. Detta sker för att du ska få en klar rekommendation baserat på den utvärdering som är genomförd av kandidaten.

Kandidatutvärdering eller Second Opinion

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}