Rekrytering inom sälj - områden under transformation kräver specialistrekrytering

Kontakta oss

Rekrytering Marknadsföring, Sälj & Logistik

Öka produktionen av sittande talanger med effektiv försäljning

Sälj och marknadsföring är motorn till allt; det driver tillväxt och ger utrymme för utveckling och kräver en individanpassad rekrytering. Marknadsföring, sälj och logistik är en marknad med hög konkurrens och riktigt skarpa säljare brinner för att stänga affärer, finner glädje i mötesbokning och representerar ert varumärke väl. En försäljningschef, en Key Account Manager eller en fältsäljare – de är alla åtråvärda specialister som bygger er pipe. Genom dem växer ni.

Level Recruitment hjälper er vid rekrytering av säljare med motiverad drivkraft som sätter verksamheten i rullning.

Marknad står under förändring. I rask takt adderas nya tekniker, metoder och innovativa sätt att nå igenom bruset. Det snabba tempot har skapat en ny spelplan för rollerna inom marknadsföring, kommunikation och PR. Talanger med nischkunskap blir seniora snabbt, de tvärfunktionella teamen växer och nya specialistroller adderas löpande till önskelistan.

Med rekrytering inom sälj och marknad kan ni enklare förmedla verksamhetens många talanger

Logistik bubblar av innovation och framtidsvisioner. Automatisering, hållbarhet och optimerade processer har skapat mer komplexa logistikkedjor. Den nya generationens supply chain är onekligen här. Oavsett om ni ska ställa om till en cirkulär logistikkedja eller effektivisera er e-handels distribution är rätt specialister essentiellt.

Vårt erbjudande inom rekrytering av säljare, marknadsföring och logistik

 • Vi är en konsultativ partner som i tät dialog och transparenta samtal med er säkerställer att vi lyfter fram era och rollens styrkor.
 • Vi levererar kandidaterna till er, oavsett hur nischad roll ni söker. Vi kommer att vända på alla stenar för att hitta era specialister.
 • Vi kan marknaden. Våra rekryteringskonsulter har jobbat i många (många!) år med specialistrekrytering och vet var vi ska leta för att hitta de bäst lämpade specialisterna inom sälj, marknad och logistik.

Rekrytering av logistik-, sälj- och marknadschefer m.fl.

Är ni i behov av att rekrytera marknadschef eller försäljningschef? Då har vi rätt kandidater, vi är experter på rekrytering inom marknadsföring och sälj, där vi hjälper våra kunder rekrytera bland annat:

Vi hjälper er med rekrytering inom marknadsföring och sälj för att hitta en kandidat med spetskompetens som driver ert varumärke framåt och stärker er marknadsföring och kommunikation – externt likväl som internt.

Ska vi kontakta dig?

Fyll i formuläret nedan så hör en rekryteringsexpert av sig till dig.

 • Läs mer här
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Aktuella artiklar

12 januari 2022, av Level Recruitment

Specialistrekryteraren svarar

Vad ska man tänka på när man rekryterar specialister inom marknad? – Till att börja med, fokusera inte så mycket på kandidatens erfarenhet i form av ...
Christian Smith Level Recruitment
5 januari 2022, av Level Recruitment

Tillit och transparens är höstens viktigaste KPI

Christian Smith, försäljningschef och partner på Level Recruitment, om varför öppenhet och transparens är ett underskattat värde.  Vi slänger oss ibland lite för mycket med bedyranden ...
Niklas Bergh om kreativitet
28 april 2020, av Level Recruitment

Bra kommunikation måste få autopiloten i mottagarens hjärna att koppla ifrån

Gör inte misstaget att tro att de potentiella kunderna påminner om dig själv. Det säger Niklas Bergh, som genom åren fört ett korståg mot det ...
Referensuppdrag inom rekrytering av Sälj, Marknad & Logistik