På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Rekrytering inom Sälj, Marknad & Logistik

Kontakta oss

Sälj, marknad och logistik - områden under transformation kräver specialistrekrytering

Sälj är motorn till allt; det driver tillväxt och ger utrymme för utveckling. Riktigt skarpa säljare brinner för att stänga affärer, finner glädje i mötesbokning och representerar ert varumärke väl. En försäljningschef, en Key Account Manager eller en fältsäljare – de är alla åtråvärda specialister som bygger er pipe. Genom dem växer ni.

Level Recruitment hjälper er att rekrytera engagerade, resultatorienterade och förtroendeingivande säljare med rätt drivkrafter.

Marknad står under förändring. I rask takt adderas nya tekniker, metoder och innovativa sätt att nå igenom bruset. Det snabba tempot har skapat en ny spelplan för rollerna inom marknadsföring, kommunikation och PR. Talanger med nischkunskap blir seniora snabbt, de tvärfunktionella teamen växer och nya specialistroller adderas löpande till önskelistan.

Vi hjälper er att hitta spetskompetens som driver ert varumärke framåt och stärker er marknadsföring och kommunikation – externt likväl som internt.

Logistik bubblar av innovation och framtidsvisioner. Automatisering, hållbarhet och optimerade processer har skapat mer komplexa logistikkedjor. Den nya generationens supply chain är onekligen här. Oavsett om ni ska ställa om till en cirkulär logistikkedja eller effektivisera er e-handels distribution är rätt specialister essentiellt.

Med Level Recruitments hjälp kan ni fortsätta att växa och effektivisera er logistik. Vi hittar de specialister ni behöver för att följa med i utvecklingen – eller leda den.

  • Vi är en konsultativ partner som i tät dialog och transparenta samtal med er säkerställer att vi lyfter fram era och rollens styrkor.
  • Vi levererar kandidaterna till er, oavsett hur nischad roll ni söker. Vi kommer att vända på alla stenar för att hitta era specialister.
  • Vi kan marknaden. Våra rekryteringskonsulter har jobbat i många (många!) år med specialistrekrytering och vet var vi ska leta för att hitta de bäst lämpade specialisterna inom sälj, marknad och logistik.

 

Rekrytering av Försäljningschefer, Marknadschefer och Logistiker m.fl.
Är ni i behov av att rekrytera marknadschef eller försäljningschef? Då har vi rätt kandidater, vi hjälper våra kunder rekrytera bland annat: Försäljningschefer, Key Account Managers, Account Managers, Pre Sales, Fältsäljare, Marknadschefer, Informationsansvariga, Brand Managers, Internkommunikatörer, Webbdesigners, Grafiska designers, Produktutvecklare, Inköpare, Logistikchefer, Kategorichefer, Brand managers, Category manager, Consumer Insight, Produktspecialister, Lagerchefer, Butikschefer.

Ska vi kontakta dig?

Fyll i formuläret nedan så hör en rekryteringsexpert av sig till dig.

  • Läs mer här

Aktuella artiklar

16 november 2020, av Level Recruitment

Specialistrekryteraren svarar

Vad ska man tänka på när man rekryterar specialister inom marknad? – Till att börja med, fokusera inte så mycket på kandidatens erfarenhet i form av ...
Christian Smith Level Recruitment
7 juli 2020, av Level Recruitment

Tillit och transparens är höstens viktigaste KPI

Christian Smith, försäljningschef och partner på Level Recruitment, om varför öppenhet och transparens är ett underskattat värde.  Vi slänger oss ibland lite för mycket med bedyranden ...
Niklas Bergh om kreativitet
28 april 2020, av Level Recruitment

Bra kommunikation måste få autopiloten i mottagarens hjärna att koppla ifrån

Gör inte misstaget att tro att de potentiella kunderna påminner om dig själv. Det säger Niklas Bergh, som genom åren fört ett korståg mot det ...
Referensuppdrag inom Sälj, Marknad & Logistik