Sök jobbet
1 Lediga jobb

Projektledare EL till Bravida, Stockholm

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Brinner du för ständig utveckling och söker en dynamisk arbetsmiljö där tempot är högt och stämningen god? På Bravida är vi teknikexperter som levererar kvalitet i varje uppdrag. Vi tar oss an komplexa projekt som få andra företag klarar av. Nu letar vi efter en projektledare inom El till vårt team i Södertälje.

Om tjänsten

I rollen som projektledare på Bravida kommer du ha helhetsansvaret i projektet och tillsammans med ditt team driva projekten genom samtliga faser från projektplanering till leverans. Här arbetar du med affärsutveckling, driver kontakten med kunder samt ansvarar för tidplan, ekonomi och uppföljning av projekten samt leda och fördela arbetet bland arbetslaget.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

• Att ansvara för framdrift och utförande av projekt
• Att leda och engagera medarbetare som ingår i ditt team
• Att ansvara för ekonomin i form av resultat och ÄTA-hantering
• Att ansvara för inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Att utveckla och bevara kundrelationer

Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbetenSom projektledare på Bravida får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med avancerade projekt i teknikens framkant. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse för affären.

Du kommer att tillhöra avdelningen i Södertälje och arbeta med ombyggnationsprojekt på AstraZeneca. I rollen rapporterar du löpande till avdelningschef. Hos oss blir du en del av ett härligt och kompetent gäng på cirka 58 medarbetare som tillsammans strävar att skapa trivsel på arbetsplatsen.

Är det här du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har gedigen erfarenhet som projektledare inom El och starkt meriterande om du har arbetat inom industrin. Vidare har du erfarenhet av projektadministration, projektdokumentering och bra projektekonomisk förståelse. Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och gärna engelska. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda projekten framåt och ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. I ditt arbete är du strukturerad och är duktig på att planera ditt arbete. Du har god social kompetens och kan bygga kundrelationer och utveckla goda affärsrelationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du bidrar till vår positiva anda på arbetsplatsen.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida, är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! På Bravida arbetar vi som ett team och det innebär att vi också tar hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch, tjänstebil och möjlighet att hyra fjällstuga. Utöver detta är din utveckling viktig för oss och därför satsar vi på interna utbildningar via Bravidaskolan som öppnar upp nya vägar för dig och dina kollegor. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas!

Bravida arbetar inom säkerhetsklassade objekt vilket innebär att vi kommer genomföra en säkerhetsprövning samt ett alkohol-och drogtest ifall du kommer tillräckligt långt i processen.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Ingenjör, montörer, kalkylator, projektledare, el

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se


Kontaktperson Mikaela Hansson
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Södertälje
Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Projektledare EL till Bravida, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}